Luni - Vineri 9:00 - 18:00

SAVIO Cooler pentru laptop de maxim 17.3", 2xUSB, 6 ventilatoaare, Negru

Cod:

COS-01


Cod intern: #2009541

  • Distribuie pe:
125,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Cooler pentru laptop de maxim 17.3", 2xUSB, 6 ventilatoaare, Negru de la SAVIO

Cooler laptop Savio COS-01, 17.3", dual USB, 6 ventilatoare

 

COS-01 este un cooler puternic pentru laptopuri. Dispozitivul este o solutie universala pentru orice laptop cu dimensiunea ecranului de pana la 17,3 inchi. Ajuta la mentinerea temperaturii optime de lucru pentru dispozitivul dvs.

Sase ventilatoare

Forma sa ergonomica si performantta remarcabila il fac ideal pentru jucatorii profesionisti. Modelul are sase ventilatoare cu LED-uri rosii , cu o viteza de 2000+-15% RPM . Permite reducerea stabila a csldurii in exces indiferent de volumul de lucru al laptopului. In plus, LED-urile confera standului un caracter unic.

Reglarea unghiului

Coolerul va permite sa ajustati suportul in functie de preferintele dvs. Reglarea unghiului in 6 trepte va permite sa setati in mod optim inaltimea suportului de racire la preferintele dumneavoastra. Asigura o postura corecta, eliminand oboseala gatului. Acesta garanteaza un confort si mai mare atunci cand jucati jocuri.

Hub 2xUSB 2.0

Suportul are doua porturi USB 2.0 . Ele va ofera optiuni atunci cand vine vorba de conectarea dispozitivelor suplimentare. Mareste functionalitatea si permite o aranjare mai eficienta a altor accesorii.

Picioare antiderapante

Materialele folosite in modelul COS-01 protejeaza laptopul impotriva miscarii inutile si alunecarii. Picioarele de cauciuc si antiderapante intaresc stabilitatea. Va puteti dedica in sigurants atentia pentru a va juca jocurile preferate.

Constructie stabila

Constructia usoara si robusta din plastic, cu o plasa metalica, este perfecta pentru jucatorii pretentiosi. Il poti folosi in diverse conditii fara teama de a te distra mai putin.

Racire eficienta

Ventilatoarele silentioase de 70x70x10 mm functioneaza exceptional atunci cand racesc un laptop. Acestea asigura o miscare lina a aerului si eliminarea dinamica a excesului de caldura generata de componente. Debitul maxim de aer este de 70 CFM . Viteza reglabila permite adaptarea puterii de racire la conditiile actuale. Chiar si in timpul functionarii intense, ventilatoarele mentin un nivel scazut de zgomot, cu maximum 40 dB .

 

Specificatii:

  • Tipuri de iesire/intrare: 2 x USB 2.0
  • Numar de ventilatoare: 6
  • Dimensiune ventilatoare: 70x70x10 mm
  • Viteza: 2000+-15% RPM
  • Controlul vitezei ventilatorului: Da
  • Debit maxim de aer: 70 CFM
  • Nivel maxim de zgomot: 40 dB
  • Iluminare LED de fundal a ventilatorului: DA (rosu)
  • Unghi reglabil: 6 grade (0-60°)
  • Compatibil cu laptopuri: pana la 17,3 inchi
  • Dimensiuni: 390x245x30 mm
  • Greutate: 910 g

 

 

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.