Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Spacer Stand vertical pentru notebook de 14"-17", dublu, protectie impotriva zgarieturilor, latime ajustabila, Argintiu

Cod:

SPS-Vertical


Cod intern: #1298520

  • Distribuie pe:
112,72 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Stand vertical pentru notebook de 14"-17", dublu, protectie impotriva zgarieturilor, latime ajustabila, Argintiu de la Spacer

Stand vertical pentru notebook, Spacer, notebook 14/17", dublu, protectie impotriva zgarieturilor, latime ajustabila, aluminiu sablat, argintiu

 

 

Standul Spacer vertical pentru notebook 14”/17” SPS-VERTICAL iti ofera solutia eleganta pentru a-ti pastra un birou ordonat si bine organizat deoarece iti permite sa depozitezi pana la doua laptop-uri sau tablete in acelasi timp.

Avand latimea reglabila poti adapta standul pentru diferite grosimi ale laptop-ului, deci compatibilitatea nu trebuie sa te preocupe. Fiind dublu, il poti folosi pentru doua notebook-uri in acelasi timp, pentru depozitarea tabletelor, telefonului si de ce nu…. cartilor. Si daca laptop-ul tau are un port HDMI, tinut in stand cu setarile potrivite, il poti transforma in desktop, fara a ocupa insa la fel de mult spatiu. Adauga-i un monitor slim, o tastatura mecanica si un mouse Spacer si vei avea un sistem functional si ergonomic.

Atat device-urile tale, cat si biroul vor fi in siguranta datorita protectiei din silicon non-toxic ce imbraca standul atat in interior cat si pe suprafata de sprijin. Standul este extrem de stabil si datorita greutatii sale de 620g.

Standul Spacer vertical pentru notebook 14”/17 are un aspect premium, find prelucrat prin sablare din aliaj de aluminiu anodizat, culoarea sa argintie asortandu-se in orice decor.

Si cum un birou ordonat si bine organizat aduce si multa buna-dispozitie, putem spune ca Spacer are grija de tonusul tau!

 

Caracteristici:

  • Stand vertical pentru laptop, dublu, ajustabil;
  • Dimensiuni reglabile: latimea spatiului se poate ajusta intre 14 si 42mm si permite adaptarea standului pentru diverse grosimi ale laptopului/tabletei. In pachet vei gasi si un imbus cu care sa faci ajustarile.
  • Stabil si durabil: aluminiul anodizat este rezistent la zgarieturi si durabil, iar baza lata a suportului ofera stabilitate sporita.
  • Suprafata protectoare: protectia din silicon non-toxic aderent imbraca standul atat in interior cat si pe suprafata de sprijin, eliminand riscul aparitiei zgarieturilor pe laptop si pe birou oferind in acelasi timp o stabilitate sporita.
  • Design rafinat, cu margini rotunjite: prelucrat CNC prin sablare din aliaj de aluminiu anodizat, are aceeasi textura ca suprafata Macbook.

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.