Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Statie meteo cu senzor wireless, ceas, alarma si termometru Clip Sonic SL254

Cod:

SL254


Cod intern: #877155

  • Distribuie pe:
54,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Statie meteo cu senzor wireless, ceas, alarma si termometru Clip Sonic SL254 de la Clip Sonic

Statie meteo Clip Sonic SL254, Argintiu Statie meteo Clip Sonic SL254 are multe capabilitati incorporate. Un calendar perpetuu care arata ziua saptamanii si o alarma care are o functie de amanare pentru cateva minute de somn. Afisajul evidentiat arata cifre mari indicand timpul al carui format il puteti alege sa fie in 12 sau 24 ore. Termometrul incorporat masoara temperatura camerei de la 0 ° la 50 ° si o afiseaza de asemenea si pe ecran. In plus, fata de toate aceste optiuni, adaugam un higrometru digital cu indicatori de la 20% la 95%, precum si un senzor de temperatura exterioara, min / max. Permite de asemenea o masurare a nivelului de confort - 3 nivele, variind in functie de temperatura si umiditatea masurate. .



Descriere

Statia meteo vine cu un afisaj generos usor de citit, afisajul ofera pictograme ce se schimba in functie de temperatura inregistrata. Dimensiunile mici si vizibilitatea clara pe care o ofera asupra informatiilor redate ajuta la crearea unui mediu perfect de trai .

- Statie meteo cu senzor wireless exterior
- Termometru interior si exterior
- Indicarea nivelului de confort
- Prognoza meteo prin pictograme
- Calendar
- Ceas
- Alarma
- Functia de amanare
- Iluminare din spate

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.