Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Incalzitor pentru biberoane Reer Basic, alb

Incalzitor pentru biberoane Reer Basic, alb

Cod:

3495


Cod intern: #45029

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Sterilizatoare si incalzitoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Incalzitor pentru biberoane Reer Basic, alb de la Reer

Mancarea din biberon are nevoie de temperatura corecta, astfel incat bebelusul tau sa tolereze bine mancarica. Cu ajutorul incazitorului pentru biberoane Reer puteti incalzi alimentele la temperatura optima. Puteti regla temperatura in 5 trepte iar indicatorul luminos se va aprinde atunci cand sticla cu mancare a atins nivelul de temperatura dorit. Protectia suplimentara la supraincalzire garanteaza siguranta in bucataria ta, avand grija ca mancarea bebelusului tau sa nu devina prea fierbinte si sa nu ia foc. Pentru siguranta Dvs. aceste incalzitoare au fost aprobate inainte de TUV GS. -Tehnologie de incalzire autoreglabila, pentru o incalzire uniforma si lenta a mancarii. -Incalzirea alimentelor pentru copii pentru protejarea vitaminelor atat de valoroase. -Consuma doar 110 wati, pentru un preparat alimentar deosebit de eficient energetic. -Programare usoara datorita celor 5 trepte predefinite de incalzire. -Temperatura reglabila intre 25 grade C si 60 grade C. -Manipulare usoara pentru prepararea rapida si usoara a produselor alimentare pentru copii. -Potrivit pentru biberoane, chiar si cele cu gura larga, si borcane de mancare pentru copii. -Design modern, protectat pentru economie de spatiu. -Carcasa din plastic usor de curatat, suprafata de incalzire din otel inoxidabil. -Protectie la supraincalzire. -Functie de mentinere cald dupa atingerea temperaturii dorite. -Lampa de control care arata cand incalzitorul este activ. -Termostat pentru controlul temperaturii de incalzire.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip produs
    • Incalzitor
      Pentru biberon
    • Capacitate
    • Functii
      Temperatura poate fi reglata intre 25 si 60 grade C Putere 110 W Incalzire delicata a alimentelor pentru copii pentru a pastra vitaminele si nutrientii Ideal atat pentru biberoane cu gat larg cat si pentru borcanele

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.