Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Storcator Concept de fructe si legume LO7070 , 800 w inox

Cod:

LO7070


Cod intern: #1014095

  • Distribuie pe:
585,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Storcator de fructe si legume LO7070 , 800 w inox de la Concept

Storcator de fructe si legume digital Concept LO7070, 17000 RPM, 5 viteze, Container pulpa 2,8 l, Container suc 0,8 l, Display LCD, Gaura de umplere XXL 85 mm,Inox

Nu puteti manca doza zilnica recomandata de fructe si legume? Nu conteaza, o poti bea. Sucurile de fructe si legume au un efect benefic asupra sanatatii noastre, datorita continutului ridicat de vitamine, minerale si alte substante benefice din organism. Storcatorul digital Concept LO7070 va va ajuta sa le pregatiti, cu care veti pregati intr-o clipa un pahar plin de sanatate. Gura de umplere XXL Vrei sa te bucuri in fiecare zi de un suc sanatos plin de vitamine? Cu storcatorul LO7070 de la Concept, totul va fi ca o joaca. Datorita gaurii mari de umplere cu o latime de 85 mm, poate stoarce si fructe intregi, astfel incat nu trebuie sa va chinuiti cu felierea lor. Puteti pregati sucul literalmente intr-o clipa. Operare intuitiva Toata lumea poate lucra cu storcatorul. Datorita ecranului LCD mare si clar, functionarea sa este foarte usoara si intuitiva. Doar selectati unul dintre cele 5 trepte de viteze presetate si incepeti sa faceti suc. Manopera de calitate Storcatorul Concept LO7070 este un alt aparat din seria Sinfonia. Datorita ecranului filtrant din otel inoxidabil de inalta calitate, acesta ofera randamente mai mari decat modelele din aceeasi categorie. Un sistem de siguranta ingenios asigura siguranta in timp ce aparatul functioneaza, ceea ce impiedica pornirea acestuia daca toate componentele nu sunt in pozitia corecta. Este echipat cu picioare antiderapante, care asigura o stabilitate perfecta in timpul lucrului. Este usor de demontat, astfel incat intretinerea si curatarea acestuia nu va ocupa mult timp. Nitrura de titan Suprafata discului de presare este realizata din Titanium Nitride. Este un tratament de suprafata foarte durabil, care nu se desprinde deoarece are o legatura puternica cu materialul de baza. Nitrura de titan extinde durata de viata a discului de presa si, in acelasi timp, este prietenoasa pentru sanatatea dvs. si pentru mediu. Este rezistent la temperaturi ridicate, majoritatea substantelor chimice, deteriorarilor mecanice, nu se corodeaza si este netoxic. Utilizarea acestuia poate fi gasita in instrumente din industria alimentara (tratarea lamei cutitului), in asistenta medicala (instrumente chirurgicale si implanturi medicale) sau, de exemplu, in industria aerospatiala. Nici o picatura irosita! Storcatorul LO7070 este echipat cu un ANTIDRIP practic, care va permite sa schimbati recipientul pentru suc fara sa murdariti blatul bucatariei sau sa fie nevoie sa il opriti. Inchideti pur si simplu capacul de scurgere cu un antidrip, inlocuiti paharul si redeschideti-l.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      LO7070
    • Culoare
      gri
    • Greutate
      4.24 kg
  • Specificatii
    • Putere
    • Tip storcator
    • Trepte de viteza
      5
    • Functii
      Oprire automata Sistem anti-alunecare Sistem de siguranta Viteza variabila Sistem anti-picurare
    • Utilizat pentru
    • Material recipient
    • Accesorii incluse
      Capac de protectie Accesoriu pentru citrice Container pulpa
    • Caracteristici cheie
      Capacitate recipient suc 0.8 l Capacitate recipieint pulpa 2.8 l
    • Continut pachet
      1 x Storcator de fructe si legume
    • Dimensiuni
      Lungime 300 mm Latime 250 mm Inaltime 400 mm mm
    • Altele
      Diametru tub 85 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.