Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Storcator Storcator ELDOM PJ400 400W;negru/gri

Cod:

AGDELDSOK0001


Cod intern: #358468

  • Distribuie pe:
460,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni F024M


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Storcator Storcator ELDOM PJ400 400W;negru/gri de la Eldom

Manufacturer's code:PJ400 Type:Low speed Additional equipment:Anti-slip feet, Dust cover, Protection by the taken lid Type of power supply:Network Power supply voltage:230 V Mains plug type:Type E Power:400 W Juice tank capacity:1 litre Tank capacity for flesh:1 litre Main color:Black, Inox Material:Plastic, Stainless steel

Storcator ELDOM PJ400.Storcatorul PerfectJuicer este un dispozitiv perfect pentru prepararea de sucuri proaspete, complet naturale, fara aditivi artificiali. Sistemul inovator de stoarcere lenta (necunoscut unui storcator traditional) face ca stoarcerea sucului din produse sa fie delicata, precisa, uniforma, eficienta si eficienta, iar ingredientele valoroase sunt pe deplin conservate. Cele mai importante caracteristici viteza de rotatie: 80 [rpm] obținerea de sucuri din legume cu frunze și ierburi, calitate excelentă a sucurilor cu valori nutriționale extraordinare și gust excelent, păstrând plenitudinea de vitamine, funcționare calmă și silențioasă și eficiență ridicată, clasa înaltă a dispozitivului și estetica manoperei, operare si intretinere usoara. Aparatul, spre deosebire de storcator, functioneaza la viteze mici si este aproape silentios. Avantajul său este, de asemenea, operarea și întreținerea ușoară, precum și capacitatea de a lucra non-stop, fără pauze pentru a scăpa de reziduurile de fructe și legume. După terminarea lucrărilor, este suficient să clătiți dispozitivul cu o cantitate mică de apă pentru a îndepărta resturile de pulpă. Potrivit pentru legume cu frunze și ierburi pe care un storcator nu le poate gestiona. Nu taie și măcina produsele cu lame care se rotesc rapid, provocând creșterea temperaturii sucului rezultat și pierderea vitaminelor - așa cum o face un storcator tradițional, dar zdrobește și zdrobește încet fructele, legumele și ierburile, apoi freacă pulpa. printr-o sită. Datorită acestui proces, toate ingredientele valoroase și dătătoare de viață rămân în sucul rezultat. Sucul stors este mai gros și mai puțin limpede, mai bogat în enzime, vitamine și minerale. O cantitate mică de spumă indică o aerare minimă, ceea ce permite o perioadă de valabilitate mai lungă decât sucul extras de un storcator.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      PJ400
    • Culoare
  • Specificatii
    • Putere
    • Tip storcator
    • Functii
      Picioare anti-alunecare / Husa de praf / Protectie prin capacul luat
    • Utilizat pentru
    • Material recipient
    • Caracteristici cheie
      Capacitate rezervor de suc 1 litru Capacitate rezervor pentru carne 1 litru
    • Altele
      Tensiunea de alimentare 230 V

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.