Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Storcator Philips Viva Collection HR1832/00, 500W, tehnologie Quick Clean, 1.5L, accesoriu anti-picurare, Negru

Cod:

HR1832/00


Cod intern: #858870

  • Distribuie pe:
358,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Storcator Viva Collection HR1832/00, 500W, tehnologie Quick Clean, 1.5L, accesoriu anti-picurare, Negru de la Philips

Storcator de fructe Philips Viva Collection HR1832/00, 500W, tehnologie Quick Clean, 1.5L, accesoriu anti-picurare, Negru   Un storcator compact intotdeauna la indemana in bucataria dumneavoastra Fiind de doua ori mai mic, acest storcator ocupa un spatiu limitat. Il puteti lasa pe blatul din bucatarie sau il puteti depozita cu usurinta.    Suc direct in paharul dumneavoastra Acest storcator va permite sa utilizati propriul dumneavoastra pahar. (maxim 12 cm inaltime). Asezati-l direct sub robinetul integrat si sunteti gata sa preparati sucul.   Preparati pana la 1.5 l dintr-o miscare Gratie sistemul de extractie inovator QuickClean, puteti prepara pana la 1.5 l de suc odata, fara a fi nevoie sa goliti recipientul pentru pulpa.   Tehnologie QuickClean cu sita electropolisata Mare parte a fibrelor din pulpa se blocheaza de obicei in sita, iar aceasta este foarte dificil de curatat. Datorita procesului electropolisat, toate suprafetele sitei sunt netede. Acest lucru faciliteaza curatarea fibrelor cu o ustensila standard de bucatarie (burete sau perie).  Toata pulpa este colectata intr-un loc pentru aruncarea usoara Toata pulpa este colectata in singurul loc in care ar trebui sa se afle: in recipientul pentru pulpa. Datorita designului rotund si a suprafetelor netede, pulpa este la indemana si usor de indepartat. Ceea ce inseamna ca nu mai este nevoie sa indepartati pulpa din alte componente, cum ar fi de pe capac.   Asamblare rapida si usoara a tuturor accesoriilor Diversele componente ale storcatorului au fost concepute pentru a va permite asamblarea si manevrarea intuitiva. Acest lucru faciliteaza enorm intregul proces de curatare.    Suprafete netede si materiale usor de curatat   Anti-picurare pentru a impiedica sucul sa se scurga Cand este activat, sistemul anti-picurare previne picurarea din storcator. Gura de scurgere anti-picurare este foarte usor de curatat, este detasabila si este fabricata din materiale lavabile in masina de spalat vase. Cu o simpla miscare, preveniti picurarea sucului si mentineti blatul curat.  Verificare usoara a pulpei prin recipientul transparent Bucurati-va de o experienta a stoarcerii cu adevarat interactiva. Capacul si recipientul pentru pulpa sunt transparente, astfel incat sa puteti vedea fructele si legumele in timpul stoarcerii. Puteti vedea direct cand recipientul s-a umplut, ceea ce inseamna ca trebuie sa il goliti.  Toate piesele detasabile pot fi spalate in masina de spalat vase Pentru o curatare mai usoara si mai rapida, toate piesele detasabile se pot curata in siguranta in masina de spalat vase. 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      HR1832/00
    • Culoare
    • Greutate
      3 Kg
  • Specificatii
    • Putere
    • Tip storcator
    • Trepte de viteza
      1
    • Functii
      Sistem anti-alunecare
      Sistem stocare cablu
      Autocuratare
      Sistem anti-picurare
    • Material recipient
    • Accesorii incluse
      Container pulpa
    • Dimensiuni
      230 x 190 x 300 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.