Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Suflanta frunze Aspirator/Suflanta de frunze pe baterii AL-KO LB 4090 - fara baterie si incarcator EnergyFlex 40V

Cod:

113662


Cod intern: #2360890

  • Distribuie pe:
845,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Suflanta frunze Aspirator/Suflanta de frunze pe baterii AL-KO LB 4090 - fara baterie si incarcator EnergyFlex 40V de la AL-KO

AspiratorSuflator de frunze fara fir AL-KO Energy Flex LB 4090 cu baterie puternica de 40 V Li-Ion, fara fir va ofera o placere de gradinarit fara efort. Aparatul mobil permite o munca usoara, si protectiva a mediului fara cablu de alimentare, fara benzina si, prin urmare, si fara gaze de esapament. Comutarea de la aspirare la suflare este usoara datorita comutatorului rotativ. AspiratorulSuflatorul de frunze fara fir AL-KO Energy Flex LB 4090 functioneaza la viteze de aer de 150 pana la 200 km h si un debit de aer de 350 m h. Controlul este infinit variabil prin intermediul unui buton rotativ, care poate fi ajustat cu usurinta in timpul functionarii, asigurand un debit de aer optim in timpul lucrului. Datorita curelei de umar confortabila si a rotilor, este posibila o munca fara oboseala, in timp ce bateria puternica de 40 V Li-Ion are o durata de functionare de aproximativ 20 min nu este inclusa.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.