Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Suita office Microsoft Office Home and Business 2019 English EuroZone Medialess P6

Cod:

T5D-03308


Cod intern: #560731

  • Distribuie pe:
1.237,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Suita office Office Home and Business 2019 English EuroZone Medialess P6 de la Microsoft

Office Home and Business 2019 English EuroZone Medialess P6




Obtineti versiunile clasice ale aplicatiilor Office
PC/MAC
Pentru familiile si intreprinderile mici care doresc aplicatii clasice Office si e-mail instalate pe un PC sau Mac, pentru a fi utilizate acasa sau la lucru.

Office 2019 Excel
Office 2019 Excel imbogateste prezentarile dumneavoastra cu o scalare mai buna, noi tipuri de diagrame si mai multe elemente concepute pentru a identifica perspectivele, tendintele si oportunitatile, pentru a va utiliza la maxim datele. In plus, folosind tipul de diagrama vizuala, Cronologie, puteti afisa o serie de evenimente in ordine cronologica pe o evolutie liniara a timpului.

Office 2019 Outlook
Office 2019 Outlook ofera noi functii inteligente interesante, permitandu-va sa realizati mai multe, inclusiv evidentierea contactelor cheie adaugand simbolul @ inaintea numele lor in continutul unui e-mail sau al unui element de calendar, sa verificati usor rezervarile de calatorie si livrarea pachetelor, in timp ce casuta de mesaje prioritare va ajuta sa sortati cele mai importante e-mailuri.

PowerPoint Zoom
Cu PowerPoint Zoom, povestirea ajunge la un nivel cu totul nou, introducand naratiuni neliniare utilizand diapozitive interactive sumare. Zoom va ofera flexibilitate mai mare, permitandu-va sa mentineti firul narativ fara a iesi din modul de prezentare; mentineti publicul interesat, in timp ce efectul de zoom mareste atentia acestora.

Alegeti versiunea Office potrivita pentru afacerea dumneavoastra.

Specificatii tehnice


  • Specificatii tehnice
    • Licentiere
    • Aplicatii
      Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook
    • Altele
      32/64-bit

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.