Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Incarcator cu inductie Qi si suport telefon auto Wisdom CGZX000001, Negru

Cod:

031834


Cod intern: #1270945

  • Distribuie pe:
132,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Incarcator cu inductie Qi si suport telefon auto Wisdom CGZX000001, Negru de la Baseus

Suport auto automat - Incarcator wireless Qi - 15 W - negru - Baseus Wisdom

Suportul puternic pentru telefon auto Baseus este un accesoriu conceput pentru soferii pretentiosi. Acest model are un mecanism precis care se ajusteaza automat la dimensiunea telefonului 4.7 - 7.5" . In plus, suportul serveste si ca incarcator inductiv inteligent . Datorita unui cip modern, selecteaza puterea de incarcare pentru un anumit dispozitiv . suportul cu incarcatorul Qi este Este usor de utilizat, este realizat din materiale solide si il puteti instala cu usurinta in orificiul de ventilatie al masinii dumneavoastra.
Uchwyt samochodowy Baseus z ładowarką QI

Suport auto cu incarcator QI Baseus Wisdom - cele mai importante avantaje

Il poti manevra confortabil cu o singura mana - manerul are un mecanism automat. Dupa ce ati pus telefonul jos, falcile se inchid cu o forta optima, ajustandu-si distanta la latimea telefonului cu o diagonala de 4,7 pana la 7,5". Pentru a le elibera, trebuie doar sa apasati butonul corespunzator.

Telefonul dvs. va fi complet protejat - sistemul de prindere triunghiular face ca falcile sa tina ferm telefonul incorporat in ele. Asadar, puteti fi sigur ca nu va cadea accidental, chiar si atunci cand conduceti pe suprafete neuniforme, virati brusc sau franati puternic

Incarcator inteligent la dispozitia dumneavoastra - suportul Baseus are o functie de incarcator wireless. Conectati-l la o sursa de alimentare folosind un cablu USB / USB-C. Datorita bobinei de inductie eficiente si componentelor electronice moderne, acesta va selecta automat parametrii actuali la nevoile telefonului care se incarca si il va incarca rapid

Va va oferi confort si creste siguranta in timpul conducerii - datorita functiei de rotire si inclinare a panoului, puteti seta telefonul la unghiul potrivit pentru dvs., precum si intr-o pozitie convenabila - verticala sau orizontala

Il poti monta cu usurinta in masina - acest suport are un sistem de montare solid. Este conceput pentru a se potrivi cu majoritatea orificiilor de aerisire ale masinii


Telefon mocowany w uchwycie Baseus

Un maner cu incarcator QI pe care il poti folosi cu o singura mana

Sistemul automat de prindere a falcilor face ca CGZX000001 sa fie usor de utilizat. Tot ce trebuie sa faceti este sa va puneti telefonul pe panou, iar bratele suportului se ajusteaza automat la latimea dispozitivului cu o diagonala de 4,7 - 7,5". Pentru a scoate telefonul din suport, trebuie doar sa apasati butonul de la spatele suportului.
Smartfon ładowany w uchwycie Baseus Winsdom

Suport auto Baseus Wisdom puternic

Sistemul de prindere triunghiular al falcilor asigura fixarea corecta a telefonului plasat in suport. Asadar, isi va mentine stabilitatea deplina chiar si atunci cand depasiti trasee accidentate sau chiar viraje stranse. De asemenea, nu se va teme de franarea brusca. Astfel, va puteti concentra pe drum fara sa va faceti griji ca telefonul dvs. va fi deteriorat.
Podzespoły ładowarki indukcyjnej

Incarcator rapid cu inductie Baseus CGZX000001 QI

Modelul Wisdom este un suport auto care functioneaza si ca incarcator inteligent wireless. Se caracterizeaza prin eficienta ridicata si functionare fiabila. Bobina de inductie eficienta asigura viteza optima de incarcare a telefonului. Un sistem electronic modern cu un cip integrat controleaza parametrii actuali in mod continuu. Ca urmare, puterea de incarcare in intervalul de 5W / 7.5W / 10W / 15W este potrivita cu cerintele unui anumit model de telefon.
Sistemul mocowania uchwytu Baseus Winsdom do kratki nawiewu

Suport auto cu incarcator QI pentru orificiul de aerisire

Acest suport de telefon robust este foarte usor de instalat. Datorita sistemului de montare functional, il poti incorpora cu usurinta in orificiul de ventilatie al masinii tale. Aceasta este o solutie foarte practica, deoarece telefonul nu va va distrage atentia de la conducere, nu va va limita vizibilitatea si nici nu va va distrage atentia. Drept urmare, iti vei creste confortul si siguranta la volan.
Tylna strona uchwytu Winsdom

 

Specificatie:

Marca: Baseus

Model: Wisdom CGZX000001

Material: ABS

Curent de intrare : 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.67A

Putere de iesire : 5W / 7.5W / 10W / 15W

Port de incarcare : USB-C

Compatibilitate : telefoane 4,7 - 7,5".

Cablu inclus : da

Tip cablu : USB - USB-C

Lungime cablu : 1 m

Greutate : 160g

Specificatii tehnice


  • General
    • Tip
      Incarcator wireless
    • Prindere
      Clip-on
    • Pozitionare
      Grila de aer conditionat
    • Dimensiuni
      Compatibilitate : telefoane 4,7 - 7,5".
    • Greutate
      160g
    • Culoare
      Negru
    • Altele
      Cablu inclus

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.