Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Belkin BL BOOSTUP WIRELESS CHRG CAR MOUNT BLACK

Cod:

F7U053BTBLK


Cod intern: #408355

  • Distribuie pe:
109,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 118,99 lei


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere BL BOOSTUP WIRELESS CHRG CAR MOUNT BLACK de la Belkin

Incarcator Wireless Belkin, Car Charger, 10W, CLA charger with cable, Height 2.3" / 58mm, Length 2.7" / 68.75mm, Width 2.7" / 68mm, Cable length 3.5 ft. / 1.1m.



Montarea la ventilatie in masina ofera o putere wireless rapida pentru telefonul dumneavoastra si este compatibila cu capacitatile de incarcare wireless de la Apple si Samsung. Prinderea sigura a telefonului, astfel asigurandu-se o incarcare wireless rapida si consecventa. Mai multa energie in timp ce utilizati GPS-ul, preluati apeluri hands-free si multe altele. Pioner al tehnologiei si inovatiei de peste 35 de ani. #1 Producator tert de accesorii fara fir. Compatibil cu cele mai multe huse cu o grosime de pana la 3mm. Compatibil cu standardele de incarcare fara fir ale Samsung si Apple, incarcati dispozitivul Samsung la 9W sau la iPhone la 7.5W. Certificat compatibil cu orice dispozitiv compatibil cu Qi, fixati telefonul in incarcator pentru o crestere instantanee a energiei. Pastrati telefonul in raza vizuala, acesta fiind montat la aerisirea din bord. Bratele incarcatorului tin telefonul fixat chiar si pe drumuri accidentate pentru o incarcare neintrerupta. Atunci cand telefonul se incalzeste prea mult, incarcarea va incetini sau chiar se va opri. Prin montarea la aerisire, un flux de aer rece pastreaza telefonul la o temperatura ideala pentru o incarcare rapida fara fir. Incarcati fara sa inlaturati husa. Incarcatorul a fost proiectat sa functioneze chiar si cu huse de 3mm grosime (nu este compatibil cu husele metalice). Acest incarcator versatil, cu profil redus, se fixeaza cu usurinta in majoritatea orificiilor de ventilatie, astfel incat sa il puteti utiliza in orice vehicul. Bratele ajustabile se extind astfel incat sa se potriveasca majoritatii dimensiunilor ecranului de pana la 5.5", inclusiv cele mai recente smartphone-uri si dispozitive de la Apple si Samsung. Modul portret este ideal pentru a asculta muzica si pentru a prelua apeluri hands-free, in timp ce modul panorama face ca aplicatiile de navigare preferate sa fie si mai usor de folosit. Continuati incarcarea in timp ce rotiti pana la 180 de grade pentru a vizualiza telefonul portret sau panorama.

Specificatii tehnice


  • General
    • Dimensiuni
      68.75x68x58 mm
    • Greutate
      58g
    • Culoare
      Negru
    • Altele
      Incarcare fara efort - Incarcare wireless

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.