Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Philips SCD501/00 interfon AVENT pentru bebe

Philips SCD501/00 interfon AVENT pentru bebe

Cod:

SCD501/00


Cod intern: #70247

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Supraveghere bebe

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere SCD501/00 interfon AVENT pentru bebe de la Philips

Noul nostru sistem de monitorizare pentru copii DECT SCD501/00 oferă siguranţă deplină. Furnizează funcţiile esenţiale pentru un sistem de monitorizare pentru copii. Cea mai fiabilă conexiune cu sunet extrem de clar şi o lumină de veghe calmantă pentru dvs. şi bebeluşul dvs.



Luminile sunt activate pentru a indica nivelul de sunet din camera copilului dvs., chiar dacă volumul unităţii pentru părinte este oprit. Tehnologia DECT garantează zero interferenţe cu orice alt produs de transmisie, precum alte sisteme de monitorizare pentru copii, telefoane fără fir şi telefoane celulare. Codarea datelor asigură o conexiune securizată şi privată, astfel încât puteţi fi sigur că sunteţi singurul care poate auzi copilul. Unitatea pentru părinte a sistemului de monitorizare pentru copii Philips AVENT vă avertizează privind nivelul redus de energie al aparatului sau dacă sunteţi în afara ariei de acoperire. Unitatea pentru părinte funcţionează perfect atunci când este alimentată la priză. Pentru mai multă mobilitate, puteţi introduce şi bateriile, pentru a o putea folosi fără cablu. Puteţi introduce două baterii alcaline nereîncărcabile R6 AA de 1,5 V sau două baterii reîncărcabile R6 AA de 1,2 V. Modul unic Smart Eco reduce la minim automat puterea de transmisie şi creşte durata de viaţă a bateriei dvs. Cu cât sunteţi mai aproape de copil, cu atât este nevoie de mai puţină energie pentru o conexiune perfectă (nu este disponibil în SUA şi Canada).

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Model
      SCD501/00
    • Tip produs
    • Culoare
      Alb
    • Functii
      Lumina de noapte; tehnologie DECT; Mod Smart Eco; Indicator conectare şi în raza de acţiune;
    • Raza de actiune
    • Continut pachet
      2 unitati
    • Altele
      Raza de actiune in interior: 50 metri; in exterior: 300 metri

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.