Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Sursa EVGA SuperNOVA 850 GT 80+ GOLD 850W

Cod:

220-GT-0850-Y2


Cod intern: #1046708
5,00 / 1 comentarii

  • Distribuie pe:
654,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Sursa SuperNOVA 850 GT 80+ GOLD 850W de la EVGA

Descriere

 

Putere de 850W

Nu exista nicio indoiala ca selectarea unei surse de alimentare cu puterea adecvata afecteaza in mod semnificativ siguranta dispozitivelor si reduce riscul de defectiune. 850 W va va permite sa alimentati computere de inalta clasa, care sunt perfecte atat pentru munca, cat si pentru divertisment. Pentru a calcula daca o astfel de sursa de alimentare va fi suficienta, insumati puterea necesara pentru alimentarea tuturor componentelor. O solutie mai simpla va fi utilizarea unui calculator disponibil pe Internet. Doar selectati elementele de configurare hardware.

 

80 plus aur

Certificatele 80 Plus definesc standardul care evalueaza eficienta surselor de alimentare. Acest lucru permite utilizatorilor sa invete mai multe despre performanta. Rezultatul arata eficienta la o anumita sarcina a sistemului. In cazul certificatului 80 Plus Gold, cu o incarcare de 50%, vom atinge o eficienta de 90% , cu o incarcare de 20% si o eficienta de 100%, va fi de 87%. Acestea sunt rezultate foarte bune , iar sursa de alimentare poate fi utilizata in computere de inalta clasa care utilizeaza putere de calcul mare si componente avansate.

 
 

Complet modular

Sursa de alimentare cu cablare modulara va va permite sa indepartati cablurile inutile. Datorita acestui lucru, va fi ordine in interiorul carcasei si utilizatorii vor evita cablurile incurcate. Aceasta este o solutie excelenta pentru persoanele care isi imbunatatesc frecvent configuratia hardware. Inlocuirea componentelor individuale va fi pur si simplu mult mai usoara . Folosim doar cabluri care sunt necesare pentru buna functionare a computerului. Desigur, alegerea depinde de nevoile individuale ale utilizatorilor, dar cu siguranta merita sa luati in considerare achizitionarea unei astfel de surse de alimentare.

 

ATX

Este cel mai universal si mai comun standard de surse de alimentare pentru computer. A gasit o aplicare larga. Va functiona bine cu configuratii mai simple destinate muncii de birou, precum si cu dispozitive pentru jucatori. Inaltimea si latimea acestui tip de alimentare este specificata in standard. Cu toate acestea, lungimea depinde de puterea dispozitivului si creste proportional. Aceasta este o problema importanta atunci cand alegeti carcasa adecvata, care ar trebui sa fie adaptata la dimensiunea sursei de alimentare.

 

Racire activa

Racirea activa este foarte eficienta si are grija perfecta de functionarea corecta a computerului. In plus, acum este standard. Dezavantajul sau este munca putin mai tare. Zgomotul subtil poate fi redus prin instalarea de ventilatoare cu diametru mai mare. Aceasta dimensiune o va face sa se intoarca mai incet. De asemenea, merita sa cautati dispozitive de pe piata echipate cu ventilatoare, a caror viteza de rotatie este adaptata la temperatura dispozitivului . Cu cat temperatura creste mai repede, cu atat rotatia este mai rapida.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      220-GT-0850-Y2
  • Specificatii tehnice
    • Tip sursa
      ATX 12V
    • Putere sursa
    • Ventilatoare
    • Alimentare
      230 V
    • Protectie
      OCP OVP UVP OLP OPP SCP
    • Altele
      PFC Activ
    • Dimensiuni
      150 x 150 x 86 mm
    • Modulara
      Da
    • Eficienta
      80 Plus Gold

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Sursa EVGA SuperNOVA 850 GT 80+ GOLD 850W

Rating general al produsului:
5
5 (4)
4
3
2
1
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Ty (Brașov) - acum 2 luni

Sursa Este Originală

Recomand