Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Sursa Silverstone Technology Sursa de alimentare SST-SX450-B, SFX, 450W, PFC Activ

Cod:

SST-SX450-B


Cod intern: #1046645

  • Distribuie pe:
406,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Sursa Sursa de alimentare SST-SX450-B, SFX, 450W, PFC Activ de la Silverstone Technology

80 Plus Bronz

Nu exista nicio indoiala ca o sursa de alimentare certificata este o alegere excelenta. Datorita acestui fapt, putem fi siguri de eficienta echipamentului nostru. Toate datorita eficientei determinate la o sarcina data. Certificarea 80 Plus Bronze inseamna o eficienta minima de 85% la 50% sarcina si eficienta minima de 82% la 20% si 100% sarcina . Acestea sunt rezultatele care arata foarte bine. Cand construiti o configuratie de computer, merita sa va amintiti despre o sursa de alimentare certificata. Acest lucru va reduce cu siguranta riscul de esec.

 
 

Fara cablare modulara

In acest tip de alimentare, utilizatorii nu pot deconecta cablurile care nu vor fi folosite in timpul functionarii computerului. Atunci cand alegeti acest tip de sursa de alimentare, ar trebui sa va amintiti despre o carcasa adecvata, care va permite aranjarea abil a cablurilor pentru a evita efectul de incurcaturi. Cu toate acestea, o sursa de alimentare modulara, in care cablurile inutile pot fi indepartate cu usurinta, va oferi o stare mult mai ordonata. Alegerea depinde desigur de preferintele personale ale utilizatorului. Totusi, multe surse de alimentare de pe piata nu ofera cabluri modulare.

 

SFX

Un standard care poate fi gasit in carcase mai mici . In acelasi timp, utilizatorii trebuie sa tina cont de puterea mai mica a surselor de alimentare. Acestea sunt structuri cu dimensiunile de 63,5 x 125 x 100 mm . Deci avem de-a face cu dispozitive care ocupa un spatiu mic. Producatorii au folosit si ventilatoare cu diametru mai mic, de obicei de 80 mm . Merita adaugat ca la unele surse de alimentare a fost adaugat un cadru special. Datorita acesteia, este posibil sa se instaleze in locul arhitecturii populare ATX.

 
 

Racire activa

Racirea activa este foarte eficienta si are grija perfecta de functionarea corecta a computerului. In plus, acum este standard. Dezavantajul sau este munca putin mai tare. Zgomotul subtil poate fi redus prin instalarea de ventilatoare cu diametru mai mare. Aceasta dimensiune o va face sa se intoarca mai incet. De asemenea, merita sa cautati dispozitive de pe piata echipate cu ventilatoare, a caror viteza de rotatie este adaptata la temperatura dispozitivului . Cu cat temperatura creste mai repede, cu atat rotatia este mai rapida.

 

SCP

Sursa de alimentare este responsabila pentru furnizarea de energie componentelor computerului. Parametrii de tensiune fluctueaza in reteaua electrica. SCP (Short Circuit Protection) este o protectie la scurtcircuit . Se activeaza atunci cand rezistenta este mai mica de 0,1 Ω . Aceasta protectie poate fi gasita in toate sursele de alimentare noi, precum si in cele mai vechi. De indata ce este detectat un scurtcircuit, sursa de alimentare va fi deconectata imediat. Datorita acestui lucru, putem fi linistiti cu privire la componentele computerului nostru.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      SST-SX450-B
  • Specificatii tehnice
    • Tip sursa
      SFX 12V
    • Putere sursa
    • Ventilatoare
    • Protectie
      OCP OVP UVP OLP OPP SCP
    • Dimensiuni
      125 x 100 mm
    • Modulara
      Nu
    • Eficienta
      80 Plus Bronze

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.