Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tableta Huawei MatePad Paper 10.3" 64GB 4GB RAM WiFi Black

Cod:

huamppawi64beu


Cod intern: #1157185

  • Distribuie pe:
2.391,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Tableta MatePad Paper 10.3" 64GB 4GB RAM WiFi Black de la Huawei

Perspectiva mai larga

 

Un ecran HUAWEI FullView de 10,3" si un raport ecran/corp ridicat de 86,3%. Vizualizati fisiere PDF pe un ecran mare, fara a fi nevoie sa intoarceti frecvent paginile.

Experienta asemanatoare hartiei

 

Fiind prima tableta din lume certificata TÜV Rheinland Paper Like Display Certified, HUAWEI MatePad Paper va permite sa va bucurati de o lectura fara hartie, ca intr-o carte.

Actualizare inteligenta pentru mai multe scenarii

 

Rata de refresh inteligenta care se ajusteaza in functie de continutul pe care il vizualizati, ceea ce duce la o experienta de citire lina si clara atat pentru rapoartele de afaceri, cat si pentru GIF-uri.

Widget-uri mici pentru un impuls major

 

HarmonyOS Service Widgets imbunatateste previzualizarea rapida a unor elemente precum programele zilnice, e-mailurile, calendarele si multe altele. Fiti mai eficient mai repede.

 

Scrie ca si pe hartie

 

HUAWEI M-Pencil (generatia a 2-a) se ataseaza magnetic la carcasa HUAWEI MatePad Paper, asteptand oricand apare dispozitia de a scrie. Suprafata texturata a HUAWEI MatePad Paper si latenta redusa de 26 ms ofera o experienta de scriere superioara.

 

 

 

Notitele sunt doar inceputul

 

 

Luati notite in timp ce cititi

 

Evidentiati si luati notite importante in timp ce examinati documentele si obtineti intotdeauna maximum din munca dumneavoastra.

 

Ecrane multiple pentru sarcini multiple

 

Trageti cu stylus-ul in jos din dreapta sus a ecranului pentru a activa ecranul divizat. Va fi disponibila o pagina de notite chiar langa articolul sau documentul dvs.

 

 

Note mai bine organizate cu sabloane

 

Schimbati modul in care luati notite cu ajutorul unor sabloane excelente, cum ar fi lista To-Do, care va ajuta sa va organizati si sa va prioritizati programul, sau Cornell Note, care faciliteaza initierea de analize de afaceri.

 

 

Toate notitele potrivite

 

 

Captati sunetul notitelor

 

Captati detaliile din fiecare sedinta cu ajutorul inregistrarilor audio si al notitelor. Faceti un semn pe inregistrare in timp ce luati notite, apoi atingeti semnul pentru a reda exact clipul audio. Auziti continutul mai clar si mai eficient.

 

Conversia scrisului de mana in text

 

Transpuneti cu usurinta si cu precizie notitele scrise de mana in text pentru a partaja in mod convenabil minutele sedintelor cu HUAWEI MatePad Paper.

 

Criptati-va notitele, protejati-va confidentialitatea

 

Blocheaza notitele confidentiale printr-o simpla atingere a butonului de pornire cu amprenta digitala si atingeti din nou atunci cand doriti sa le deblocati.

 

Transfer de continut din Smartphone

 

Partajati instantaneu informatii de pe telefonul dvs. inteligent pe HUAWEI MatePad Paper. Faceti clic pentru a transfera ceea ce vizualizati de pe dispozitivul portabil pe un partener mai mare si mai fluid de vizualizare si de luare de notite.

Transfer de continut din MateBook

 

Trageti fisierele de pe MateBook pe HUAWEI MatePad Paper in modul Extend pentru a va optimiza analiza. Cu functia de PC drive, ati putea partaja fisierele intre HUAWEI MatePad Paper cu MateBook.

 

Biblioteca dvs portabila

 

Abundenta de continut de lectura de inalta calitate, precum si resurse de lectura de la terti pe HUAWEI MatePad Paper. Accesati continuturi care acopera toate subiectele si intri in lumea iubitorilor de carte.

 

 

Lasa povestile sa fie spuse

 

Cu difuzoare duble care optimizeaza claritatea vocala, ascultarea cartilor audio nu a fost niciodata o experienta mai convenabila.

 

 

Traduceti continutul dvs.

 

Limba nu este niciodata o bariera cu HUAWEI MatePad Paper. Traduceti cu acuratete toate tipurile de continut in limba dorita, fie ca este vorba de un articol sau de literatura de succes.

 

 

Cititi in confort

 

Cititul ar trebui sa fie confortabil, chiar si pe intuneric. O lumina de lectura reglabila incorporata, cu 32 de setari convenabile, va ofera atat de mult confort atunci cand este intuneric.

 

 

Performanta puternica, intoarcere lina a paginilor

 

Combinatia dintre un cip puternic si un spatiu de stocare mare de 4 GB + 64 GB asigura o descarcare mai rapida, o intoarcere mai lina a paginilor si spatiu mai mult decat suficient pentru toate cartile, fisierele si notitele dvs.

 

 

Wi-Fi imbunatatit pentru a va duce oriunde

 

Amplificati performanta Wi-Fi cu o antena revolutionara patentata si tehnologia HUAWEI Wi-Fi 6+, oferindu-va puterea de a transmite, descarca si accesa carti si continut online in zone de retea complexe.

 

Butonul de alimentare cu amprenta digitala

Porniti si conectati-va cu amprenta dvs. digitala.

Incarcare rapida de 22,5 W

Incarcare timp de 1,5 ore pentru 6 zile de energie.

Baterie mare de 3625 mAh

Are o durata de viata de 28 de zile in modul standby.

 

Extindeti-va cu ecosistemul partilor terte

 

 

Conectate impreuna, Surprinzator mai bine

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      MatePad
  • Conectivitate
    • Slot SIM
      Nu

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.