Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tastatura gaming mecanica Asus Strix Scope PBT RX PBT Aura Sync RGB illumination USB 2.0 Neagra

Cod:

90MP0240-BKUA01


Cod intern: #2330530

  • Distribuie pe:
714,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tastatura gaming mecanica Strix Scope PBT RX PBT Aura Sync RGB illumination USB 2.0 Neagra de la Asus

Tastatura mecanica gaming Asus ROG STRIX SCOPE, RX switches PBT, Aura Sync RGB illumination, USB 2.0

 

 

Caracteristici:

  • Comutatoare mecanice optice ROG RX: Bucurati-va de apasari constante, fara vibratii si durata de viata de 100 de milioane de apasari de taste;
  • Iluminati-o cu ROG:  LED-uri RGB pentru fiecare tasta cu iluminare centrala pentru iluminare completa, logo ROG iluminat din spate si efecte de lumina personalizabile;
  • Capace de taste PBT duble: Capacele de taste PBT ofera o senzatie premium si durabilitate de lunga durata, care prezinta legende ROG unice pentru o iluminare eleganta;
  • Construit pentru a rezista:  capacul superior din aliaj si rezistenta la apa si praf IP57 ajuta la asigurarea unei durate de viata lungi;
  • Passthrough USB 2.0:  Port cu functii complete pentru incarcarea dispozitivului si stocarea externa;
  • Pregatit pentru FPS:  Tasta Ctrl extinsa pentru „Crouch” si alte comenzi;
  • Tasta Stealth:  atingeti pentru a ascunde toate aplicatiile si pentru a dezactiva sunetul pentru confidentialitate instantanee;
  • Comutator cu comutare rapida: comutati  instantaneu intre introducerea functiei si a tastei media;
  • Macrocomenzi, management si memoria integrata:  Faceti o harta cu comenzile mai multor taste, ajustati setarile prin Armory Crate si stocati pana la cinci profiluri in memoria de bord.

 

 

Joaca-te cu viteza luminii

Invinge-i pe toti cu ROG Strix Scope RX, prima tastatura mecanica RGB pentru jocuri cu comutatoare mecanice optice exclusive ROG RX. Aceste comutatoare ofera o durata de viata de 100 de milioane de apasari de taste si ofera apasari liniare consistente cu raspuns imediat. In plus, fiecare comutator are un LED RGB central pentru a oferi fiecarei taste iluminare integrala. Strix Scope RX ofera, de asemenea, impermeabilitate IP57 si rezistenta la praf, un capac superior din aliaj si trecere USB 2.0. La fel ca toate tastaturile de gaming din seria Strix Scope, are o tasta Ctrl mai larga si o tasta Stealth pentru jucatorii FPS. Intra cu incredere in lupta cu ROG Strix Scope RX.

 

Comutatoare mecanice optice ROG RX

Comutatoarele mecanice optice ROG RX Red si RX Blue ofera apasari consistente, fara vibratii, cu un raspuns super rapid de 1 ms si o durata de viata de 100 de milioane de apasari de taste. Aceste comutatoare premium au un design cu tija patrata goala si au LED-uri RGB incorporate care ofera iluminare completa pentru fiecare tasta.

 

 

Taste PBT DoubleSHot

Tastaturile ROG PBT Doubleshot ofera o senzatie unica si premium, precum si o durabilitate de lunga durata. Procesul precis de turnare dublu are ca rezultat tastaturi translucide* care prezinta un script ROG fara sudura pentru un aspect unic, oferind o iluminare constanta si un aspect inconfundabil ROG.

Materialul PS Keycap poate varia in functie de regiune.

 

 

Construita sa reziste

ROG Strix Scope RX ofera rezistenta la apa si praf IP57 de lider in industrie, asigurandu-se ca este bine protejata de varsari si praf. De asemenea, are o placa superioara durabila din aliaj de aluminiu care ofera rigiditate structurala pentru a va oferi performante de lunga durata si fiabile.

 

 

USB 2.0 Passthrough

Accesul convenabil prin USB 2.0 va permite sa conectati un mouse sau o unitate flash sau sa incarcati dispozitive mobile.

 

 

Construit pentru gaming FPS

Dupa ce a studiat stilul de joc al jucatorilor FPS, echipa ROG R&D a creat Xcurate Design: o tasta Ctrl care este de doua ori mai lata decat de obicei. In plina lupta, dimensiunea mai mare faciliteaza gasirea si lovirea rapida.

 

 

Confidentialitate instant

Marcata cu o tastatura emblematica cu cifra acoperita, tasta Stealth ascunde instantaneu toate aplicatiile si dezactiveaza sunetul, asigurand confidentialitate instantanee, ori de cate ori aveti nevoie. O simpla atingere il activeaza, iar o alta atingere aduce aplicatiile si sunetul de rezerva, asa cum erau.

 

 

Pregatit de job sau de gaming

Comutatorul cu comutare rapida pregateste ROG Strix Scope RX pentru jocuri sau pentru activitatile zilnice, comutand randul de sus intre introducerea tastei Media sau Functie (Fn), astfel incat este usor sa comutati intre modurile de lucru sau de joaca. Tastatura este acoperita cu o placa frontala din aluminiu pentru rezistenta zilnica si finisata cu o estetica slash izbitoare pentru o mica nota de stil.

 

 

Aura Sync

Iluminarea de fundal vibranta pentru fiecare tasta lumineaza Strix Scope de sus in jos si de la margine la margine. Cu ajutorul Aura Sync, intregul spectru de culori si o gama de efecte dinamice de iluminare va stau la dispozitie pentru a crea o tastatura care sa va fie unica. Iluminarea este usor de sincronizat cu ecosistemul extins Aura pentru a crea un mediu de joc care straluceste cu adevarat.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      ROG STRIX SCOPE
  • Specificatii tehnice
    • Taste multimedia
      7
    • Taste programabile
      1
    • Tip
      Gaming
    • Culoare
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Mouse
      Nu
    • Greutate
      1.07 Kg
    • Dimensiuni (L x l x h)
      440 x 137 x 39 mm
    • Altele
      Iluminare RGB
      Tasta Stealth
      RX switches PBT

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.