Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tastatura California Access CA-1413HQ, Iguana, Cu fir, USB, Layout US, iluminata RGB, Negru

Cod:

CA1413HQ


Cod intern: #2529328

  • Distribuie pe:
100,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tastatura CA-1413HQ, Iguana, Cu fir, USB, Layout US, iluminata RGB, Negru de la California Access

CA Gaming IGUANA CA-1413

Unknown Image

 

 

Tastatura hibrida Iguana CA-1413

Tastatura semimecanica Iguana se distinge prin ergonomia modelului. Minimalismul structurii combinat cu aspectul sau simplu, dar solid, permite utilizatorului sa se concentreze doar pe joc. Baza tastaturii este un corp compact, omogen, intr-o varietate nobila de negru mat. Datorita materialelor folosite, structura rigidizata previne indoirea, chiar si la presiune foarte puternica in partea centrala. Designul este completat de curbe pe marginile dispozitivului si de o banda orizontala de culoarea fagurelor care iese in evidenta de suprafata superioara si inferioara a tastaturii.

Unknown Image

 

 

 

 

Iluminare de fundal eficienta

Indicatorii de notificare situati deasupra sectiunii numerice sunt acoperiti de sus cu capace negre - astfel incat sa nu straluceasca direct in ochii jucatorilor, luminand usor suprafata capacului superior al tastaturii. Tastele din aranjamentul QWERTY au fost plasate pe o baza din ABS durabil la distante pentru a preveni erorile prin selectarea oarba, intuitiva a butoanelor. Butoanele in sine sunt realizate conform standardelor celei mai recente tehnologii de „injectie dubla”. Fonturile individuale au fost aplicate prin taiere cu laser. Aceasta inseamna ca indiferent de intensitatea utilizarii – semnele taiate in acest fel sunt de nesters. Ergonomia tastelor este subliniata de profilul cilindric. Iluminarea tastelor ofera mai multe niveluri de intensitate.

Unknown Image

 

 

Tastatura semimecanica are mecanisme de presiune separate pentru fiecare tasta, din plastic. Ca urmare, senzatia de a folosi o astfel de tastatura, precizia de functionare a tastelor este foarte asemanatoare cu o tastatura mecanica. Transmitatorul pentru impulsul electric este o diafragma incorporata. Forta de presare este de 55 g ± 5 g. Avantajul acestei solutii este precizia de functionare, cu un pret mult mai mic, zgomot mult mai mic.

Unknown Image

 

 

 

 

Multimedia

Tastatura va permite sa rulati cu usurinta functiile multimedia si de sistem, selectand FN cu butoanele de functie corespunzatoare. Producatorul a inclus comenzi rapide pentru a lansa cu usurinta browserul, playerul media, e-mailul, motorul de cautare de sistem.

Unknown Image

 

 

 

 

Anti-Ghosting

Modelului Iguana nu lipseste Anti-Ghosting cu 26 de butoane, acoperind majoritatea butoanelor, precum si blocarea butoanelor Windows. Cand o tastatura este vanduta sub numele „Anti-Ghosting”, se poate referi pur si simplu la un anumit subset de taste de pe tastatura care functioneaza bine impreuna.

Unknown Image

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      CA1413HQ
  • Specificatii tehnice
    • Numar taste
      104
    • Taste programabile
      Nu
    • Tip
      Layout US
    • Culoare
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Mouse
      Nu
    • Greutate
      1.2 kg
    • Dimensiuni (L x l x h)
      435 x 140 x 30 mm
    • Altele
      Iluminare RGB

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.