Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tastatura Canyon Tastatura de gaming CND-SKB4-US, RGB LED, USB, Negru

Cod:

CND-SKB4-US


Cod intern: #2541514

  • Distribuie pe:
154,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tastatura Tastatura de gaming CND-SKB4-US, RGB LED, USB, Negru de la Canyon

Tastatura gaming Canyon Deimos GK-4 Rainbow US Wired Black 

 

 

ARMA DE JOC FIABILA SI DE LUNGA DURATA

Utilizand un mecanism inovator, tastele optimizate si actionarea rapida a declansatorului, aceasta tastatura mecanica va va ajuta sa va eliberati la maximum talentul in jocuri. Tastatura are 104 butoane cu feedback tactil placut si raspuns super-rapid. Butoanele pot suporta peste 50 de milioane de clicuri. Suportul compact pentru incheietura mainii face ca jocul sa fie mai confortabil, fara a ocupa mult spatiu pe masa.

   

CURSA A TASTEI DE 4 MM SI ACTIONARE DE 2 MM

O cursa de 4 mm a tastei si o actionare a declansatorului de 2 mm necesita aplicarea unei forte de 60 +/- 10 g. Acest lucru permite o reactie maxima si este deosebit de util in jocurile care necesita apasari multiple ale tastelor. Rezistenta minima a tastelor va contribui, de asemenea, la reducerea oboselii mainilor in timpul jocului prelungit.

   

TEHNOLOGIE DE PROTECTIE NKRO IMPOTRIVA CLICURILOR FANTOMA

Functia 100% anti-ghosting si anti-stick asigura o experienta de joc fara probleme, fara apasari de taste false sau pierdute. Tehnologia NKRO suporta atatea apasari simultane de taste cate sunt necesare si se asigura ca acestea nu contin erori si urmeaza ordinea corecta.

   

20 TIPURI DE ILUMINARE DIN SPATE

Puteti alege dintre 20 de efecte de iluminare de fundal, 8 moduri de iluminare de fundal incorporate sau 2 moduri de iluminare de fundal personalizate care va permit sa personalizati iluminarea de fundal in mod individual. In functie de mod, un anumit set de taste este evidentiat. Bucurati-va de batalii si obtineti o experienta de joc fantastica!

   

APLICAREA SIMBOLURILOR PRIN METODA "DUBLEI INJECTII".

Tehnologia dublei injectii permite ca toate literele si simbolurile sa fie rezistente la uzura si sa nu se estompeze niciodata. Textura tastelor ramane aceeasi, indiferent de cat de des utilizati tastatura. Lumina de fundal creata cu ajutorul acestei tehnologii arata incredibil si functioneaza foarte bine in orice tip de iluminare interioara.

   

BLOCAREA BUTONULUI WIN/START

Blocarea butonului "Windows/Start" asigura sesiuni de joc fara intreruperi. Avand in vedere tot ceea ce am descris mai sus, aceasta tastatura este un instrument excelent pentru orice batalie cu care te-ai putea confrunta.

   

CABLU IMPLETIT DE 1,8 M CU FILTRU DE FERITA

Cablu impletit pentru viteza si claritate ridicata. Transmisia instantanee a semnalului asigurata de filtrul de ferita reduce zgomotul electric. Nimic nu poate interfera cu jocul dvs. dinamic!

   

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      CND-SKB4-US
  • Specificatii tehnice
    • Numar taste
      104 taste
    • Taste multimedia
      Nu
    • Taste programabile
      Nu
    • Tip
      Gaming
    • Culoare
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Mouse
      Nu
    • Greutate
      0.7 kg
    • Dimensiuni (L x l x h)
      429 × 124 × 35 mm
    • Altele
      Iluminata RGB
      Sisteme de operare suportate:Windows XP/7/8/10/11

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.