Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tastatura Glorious PC Gaming GMMK Compact - Gateron Brown, US-Layout

Cod:

GMMK-COMPACT-BRN


Cod intern: #756975

  • Distribuie pe:
512,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tastatura GMMK Compact - Gateron Brown, US-Layout de la Glorious PC Gaming

Tastatura mecanica gaming Glorious PC Gaming Race GMMK Compact, iluminare RGB, switch Gateron Brown, US-Layout, Negru

 

TASTATURA MECANICA MODULARA DE LA GLORIOUS - COMPACTA 

Incercarea diferitelor switch-uri, inlocuirea celor vechi si potrivirea mai multor tipuri de switch-uri mecanice de tastatura erau dificile si necesita o abilitate tehnica avansata. Brevetul in curs de prezentare Glorious Modular Mechanical Keyboard (GMMK) este prima tastatura mecanica din lume cu comutatoare cu hot-swap pentru marcile Cherry, Gateron si Kailh. 

Te-ai intrebat vreodata cum se simt Gateron Blues? Sau care este nebunia din spatele Cherry MX? Vrei sa folosesti Gateron Reds pentru WASD-ul tau, dar Gateron Black pentru toate celelalte taste? Cu GMMK, nu mai trebuie sa cumparati o tastatura noua sau sa dezasamblati si sa vindeti comutatoarele - puteti pur si simplu sa scoateti comutatorul la fel ca o tastatura si sa combinati / potriviti pentru a testa si utiliza orice combinatie de comutatoare dorite.

Inarmat cu o placa glorioasa din aluminiu sablat, 100% anti-ghosting (NRKO complet), iluminare spate cu LED (mai multe moduri), intrerupatoare modulare, clape de injectie cu doua fotografii si design minimalist - GMMK revolutioneaza piata tastaturilor mecanice, oferind utilizatorilor control deplin fara a fi nevoie de experienta tehnica. Aceasta este ultima tastatura pe care va trebui sa o cumperi vreodata.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      GMMK-COMPACT-BRN
  • Specificatii tehnice
    • Numar taste
      61
    • Tip
      Mecanica
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Dimensiuni (L x l x h)
      293 x 44 x 103 mm
    • Altele
      100% anti-ghosting
      Mechanical Switch: Gateron Brown
      Tastatura modulara
      US-Layout

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.