Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tastatura HAVIT KB890L RGB, Cu fir, Layout US, USB, Negru

Cod:

34644


Cod intern: #2512114

  • Distribuie pe:
123,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tastatura KB890L RGB, Cu fir, Layout US, USB, Negru de la HAVIT

Tastatura mecanica pentru jocuri Havit KB890 RGB

Havit KB890 este o tastatura mecanica pentru jocuri care poate citi cu usurinta mai multe clicuri simultane. Se distinge prin 87 de taste, o forma compacta si o lumina de fundal dinamica care va oferi jocurilor tale de noapte un caracter fantastic.

12Havit/KB890L/1

Alege culorile tale preferate

KB890 poate clipi cu luminile tale preferate! Nu puteti seta doar modul de iluminare de fundal, ci si luminozitatea acestuia folosind o combinatie cu tasta Fn.

12Havit/KB890L/5

Forma compacta

Tastatura are o forma compacta fara taste numerice laterale, ceea ce este o solutie ideala pentru persoanele care nu o folosesc. Avantajul acestei solutii este ca mouse-ul poate fi mai aproape de tastatura, ceea ce minimizeaza miscarile si economiseste timp. Acest lucru este deosebit de important pentru jucatori, deoarece economiseste timp.

12Havit/KB890L/6

Citind

Cititi semnale trimise facand clic pe mai multe taste in acelasi timp? Nici o problema! Tastatura Havit KB890 va va citi toate comenzile, astfel incat sa va puteti deplasa fara probleme in lumea jocului si sa obtineti mai multe puncte!

12Havit/KB890L/5

Blocarea tastelor Windows

Configuratia tastei FN+WIN blocheaza functia tastei WIN, prevenind iesirea accidentala din joc. Nimic nu este mai frustrant decat oprirea jocului atunci cand castigul este deja la indemana - mai ales cand HP este deja scazut.

12Havit/KB890L/4

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      34644
  • Specificatii tehnice
    • Numar taste
      87
    • Tip
      Layout US
    • Culoare
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Dimensiuni (L x l x h)
      358 x 130 x 41 mm
    • Altele
      Iluminare de fundal: RGB

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.