Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tastatura KRUX Atax Pro RGB Outemu Red KRX0040 cu cablu, mecanica, iluminata RGB, negru, EN

Cod:

KRX0040


Cod intern: #1053589

  • Distribuie pe:
201,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Tastatura Atax Pro RGB Outemu Red KRX0040 cu cablu, mecanica, iluminata RGB, negru, EN de la KRUX

Descriere

O tastatura demna de zilele moderne

KRUX este unul dintre cei mai renumiti producatori de accesorii de gaming pentru pasionatii avansati de jocuri pe computer. Krux ATAX PRO RGB TKL este un model foarte practic cu dimensiuni la indemana. Este echipat cu iluminare clara a tastelor configurabile manual. Producatorul a furnizat pana la 20 de variante de culori diferite. In plus, puteti juca si cu cinci sloturi goale care va permit sa va creati propriile lumini.

Pentru a asigura confortul maxim al utilizatorilor, Krux a conceput si un software special dedicat. Este un fel de centru de comanda avansat din care poti controla si gestiona totul. Producatorul permite atat utilizarea functiilor preinstalate, cat si dezvoltarea proprie. Acest lucru face mult mai usor sa personalizati intreaga tastatura.

Unknown Image

Caracteristici avansate

Modelul Krux a fost redus cu unele elemente care sunt de obicei echipamentul de baza al unei tastaturi obisnuite. In primul rand, blocul de numere a fost eliminat. Aceste chei pur si simplu nu sunt utile in jocuri, asa ca s-a decis sa le abandoneze si sa economiseasca spatiu. S-a indepartat si suportul pentru incheietura mainii. Acest brevet impiedica mai degraba decat ajuta, de unde decizia de a-l retrage. In acest fel, poti impacheta cu usurinta tastatura taiata intr-un rucsac sau geanta, iar dupa ce ai conectat echipamentul, vei avea mult mai mult spatiu pentru un mouse.

Un brevet interesant a fost si utilizarea asa-numitului programare macro. Aceasta optiune rezolva multe probleme ale jocurilor, mai ales cand vine vorba de coduri. Adesea, in timpul jocului, jucatorii trebuie sa foloseasca combinatii extinse de taste, ceea ce necesita timp si energie. Functia de programare va permite sa le salvati ca o singura tasta. Aceasta optiune nu este doar despre eliminarea multor probleme, ci si despre un joc mai precis.

Unknown Image

Viteza si fiabilitate

Tehnologia extinsa Double-Injection permite fiecarei chei sa supravietuiasca pana la 50 de milioane de accesari. Si este separat. Un astfel de echipament este cu adevarat greu de distrus. Capacul comutatorului propus in aceasta tehnologie permite durabilitate ridicata, soliditate solida si abraziune semnificativ redusa in comparatie cu tastaturile traditionale care nu sunt destinate jucatorilor profesionisti.

Versiunea albastra este echipata cu comutatoare albastre cu aspect frumos. Outemu Blue a fost conceput pentru jucatorii carora le place sa aiba control asupra tuturor - asupra fiecarui clic. O solutie buna pentru toti fanii de toate tipurile de RTS si jocuri similare. Se stie, pana la urma, ca in timpul unor astfel de jocuri, click-ability si sensibilitatea tastelor trebuie sa fie la cel mai inalt nivel posibil. Comutatoarele Outemu Blue sunt cea mai precisa optiune dintre toate modelele disponibile propuse de Krux. Daca vrei sa simti, sa auzi, chiar sa te asociezi cu tastatura, acest echipament este cu siguranta pentru tine.

Unknown Image

Calitate inalta la un pret bun

Krux se concentreaza pe caracter practic. Prin urmare, modelul Red a fost echipat cu cateva caracteristici interesante, inovatoare. Cu ajutorul lor, cu siguranta iti vei imbunatati viata de jucator, precum si vei observa un confort mai mare atunci cand folosesti tastatura. Suprafata de cauciuc folosita in echipament este o optiune care garanteaza stabilitatea acestuia. Picioarele reglabile in doua trepte indeplinesc, de asemenea, o functie similara. Datorita flexibilitatii bune, acestea pot fi setate la trei inaltimi diferite si la trei unghiuri diferite, in functie de nevoile dumneavoastra individuale.

Krux ATAX PRO RGB TKL in versiunea rosie este o optiune excelenta pentru jucatorii care doresc sa poata reactiona rapid in timpul jocului. Manopera de inalta calitate a modelului asigura utilizarea confortabila si practica a echipamentului in toate conditiile. Pretul nu prea mare si finisajul bun al detaliilor va incurajeaza cu siguranta sa cumparati echipamentul.

Unknown Image

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      KRX0040
  • Specificatii tehnice
    • Tip
      Mecanica
    • Culoare
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Greutate
      940 g
    • Dimensiuni (L x l x h)
      35.5 x 13.7 x 3.9 cm
    • Altele
      Outemu Red

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.