Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tastatura KRUX KRX0080, Cu fir, USB, Layout US, Negru

Cod:

KRX0080


Cod intern: #2529343

  • Distribuie pe:
265,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tastatura KRX0080, Cu fir, USB, Layout US, Negru de la KRUX

Tastatura MECANICA KRUX ATAX PRO RGB Gateron Blue este o tastatura fara bloc numeric, numita TKL in jargonul de gaming. Echipamentul este ideal pentru jucatorii mobili care prefera dimensiunile compacte si mobilitatea echipamentului pe care il folosesc. Versiunea Gateron se caracterizeaza prin intrerupatoare de la marca sus-mentionata si o linie speciala impletita.

Unknown Image

ILUMINARE RGB COMPLET CONFIGURABILA

KRUX ATAX PRO RGB MECHanik nu putea lipsi de o caracteristica cheie pentru jucatorii moderni - iluminarea de fundal a tastelor configurabile. Tastatura standard este echipata cu 20 de moduri de iluminare de fundal care pot fi ajustate suplimentar intre ele in software. Daca se dovedeste ca acest lucru inca nu este suficient, am oferit 5 sloturi suplimentare pentru creativitatea utilizatorilor nostri. Si daca sunteti dezgustat de software, veti fi incantati sa aflati ca modul utilizator poate fi creat „din laba” fara a instala software-ul. Cele mai bune pentru clientii nostri!

Unknown Image

SOFTWARE DEDICAT

Control complet cu tastatura KRUX ATAX PRO RGB Gateron Blue dintr-un singur loc - din centrul de comanda sub forma de software. Indiferent daca doriti sa atribuiti una dintre functiile inventate de noi tastei sau sa creati singur ceva, aici puteti face acest lucru. Nu este nimic de mentionat despre culori, pentru ca stii deja despre asta. Utilizati software-ul si personalizati tastatura dupa cum doriti.

Unknown Image

MACRO PROGRAMABILE

Te-ai plictisit sa tastezi din nou acelasi cod GTA cu degetul? Nu doriti sa pierdeti timpul cu comenzi rapide de la tastatura mai complexe sau pur si simplu va lipseste al saselea deget pentru a tine o tasta? Aici intervine KRUX ATAX PRO cu o solutie gata facuta! In software-ul nostru veti gasi functia de inregistrare si configuratia macro. Inregistrati o data, il atribuiti unui buton si apoi folositi cat doriti, fara sa obositi prea mult.

Unknown Image

TASTATURA DE TURNEE FARA BLOC NUMERIC

Tastaturii mecanice mobile KRUX ATAX i-au fost indepartate majoritatea elementelor inutile si deranjante. Bloc numeric? Nu este util in jocuri. Repaus pentru incheietura mainii? Nu avem. Datorita acestei „subtieri”, tastatura se potriveste cu usurinta in rucsac, iar dupa ce o scoateti si configurati „spawn-ul” mai ramane mult spatiu pentru mouse. Un jucator adevarat nu face compromisuri, utilizare maxima, elemente minime inutile.

Unknown Image

TASTE DURABILE REALIZATE IN TEHNOLOGIE DE DUBLA INJECTIE

Va oferim 87 de taste care vor supravietui pana la 50 de milioane de apasari, fiecare separat, ceea ce ofera un total de 4.350.000.000 de clicuri. Cadrul fiecarui comutator este o tasta cu injectie dubla, ce inseamna asta pe versiunea TLDR? Rezistenta la abraziune mult mai mare decat tastele standard „vopsite”.

Unknown Image

Intrerupatoare mecanice calitative Gateron

In KRUX ATAX PRO RGB Gateron Blue, am instalat o versiune albastra a comutatoarelor Gateron MECHANICAL apreciate de jucatori si grupuri. Daca sunteti interesat de tastaturi cu comutatoare rosii, maro sau ale altor producatori, nu va faceti griji, aruncati o privire la o alta versiune a tastaturii noastre echipate cu comutatoarele pe care le cautati.

Unknown Image

Design consolidat al intregii tastaturi

Natura mobila a tastaturii KRUX ATAX PRO RGB a necesitat utilizarea unei structuri speciale, mai puternice, care sa se potriveasca mai bine „campului”. Un capac suplimentar din plastic a zburat in fata, care protejeaza comutatoarele de dificultatile zilnice ale vietii pe frontul jocurilor. Aceasta placa intareste suplimentar structura, ceea ce se traduce printr-o rigiditate perfecta, chiar si atunci cand intr-o criza de furie, unul dintre comutatoare este activat prea brusc. Cireasa de pe tort este coada tastaturii, adica cordonul. In versiunea Gateron, acesta a fost acoperit cu o impletitura speciala care previne abraziunea cablului, chiar daca cineva uita sa bage harpele complet in rucsac, ceea ce face ca cablul care atarna sa se loveasca si sa se frece de diverse obiecte din lumea reala.

Unknown Image

Confort maxim intr-o forma minima

Tastatura mecanica TKL KRUX ATAX PRO RGB Gateron Blue a fost echipata cu mai multe elemente suplimentare care imbunatatesc experienta de joc si va permit sa o configurati pentru utilizator. Suprafetele din cauciuc asigura o pozitie stabila, chiar si in timpul jocului foarte nervos. Picioarele cu reglare in doua trepte va permit sa setati trei inaltimi si unghiuri diferite in functie de preferintele utilizatorului si de tipul de sarcina care este efectuata in acest moment.

Unknown Image

Functioneaza cu console

Indiferent daca esti in echipa albastra sau verde sau in ambele. Tastatura noastra KRUX ATAX PRO RGB va putea sa va sustina activitatile si acolo. Cu toate acestea, ai grija la caracteristicile lipsa! Nu veti rula calculatorul pe consola cu o comanda rapida de la tastatura.

Unknown Image

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      KRX0080
  • Specificatii tehnice
    • Tip
      Layout US
    • Culoare
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Mouse
      Nu
    • Greutate
      1.08 kg
    • Dimensiuni (L x l x h)
      355×137×39 mm
    • Altele
      Iluminare RGB

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.