Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tastatura mecanica fara fir MOTOSPEED GK82, 2.4 Ghz, distributie internationala, Negru

Cod:

031396


Cod intern: #1271245

  • Distribuie pe:
217,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tastatura mecanica fara fir GK82, 2.4 Ghz, distributie internationala, Negru de la MOTOSPEED

Motospeed GK82 tastatură mecanică

Motospeed GK82 este o tastatură compactă care nu are un bloc numeric. Dimensiunea sa mică îl face extrem de util și portabil, astfel încât să îl puteți lua cu dvs. aproape oriunde. Are 87 de taste cu întrerupătoare roșii și suportă anti-fantomă. Puteți să-l conectați atât prin cablu, cât și fără fir pentru mai multă libertate. Iluminarea din spate a LED-urilor cu 6 moduri disponibile îi conferă un caracter unic de joc.

 

Construit pentru gameri

Comutatoarele roșii oferă răspuns rapid și sunt surprinzător de silențioase. Axele mecanice de înaltă calitate ies în evidență pentru durabilitatea lor și vă permit să vă bucurați de o funcționare lină. Tastele GK82 sunt, de asemenea, foarte ușor de curățat. Tastatura are, de asemenea, tehnologie anti-ghosting și rollover N-cheie, ceea ce înseamnă că puteți apăsa mai multe taste simultan și să efectuați combinații complexe în joc fără griji. Fiecare apăsare de tastă va fi înregistrată corect!

 

Conectați-l cum doriți

Tastatura poate fi conectată la computer cu un cablu USB sau fără fir. Acest lucru creează posibilități aproape nelimitate. Profitați de conexiunea 2.4G pentru a vă bucura de libertatea visurilor dvs. în timpul jocurilor. Transmisia rapidă și stabilă, cu o rază de până la 10m, vă va satisface cu siguranță așteptările. Și dacă doriți fiabilitate totală sau doriți să încărcați în mod convenabil dispozitivul, utilizați un cablu USB.

 

Timp lung de funcţionare

GK82 este echipat cu o baterie de 1300mAh care vă va surprinde cu performanța sa. Datorită acestui fapt, tastatura poate funcționa până la 500 de ore la o singură încărcare (cu lumina de fundal oprită). Dispozitivul are, de asemenea, un sistem avansat de securitate care îl protejează eficient de deteriorări. Deci încărcarea tastaturii este complet sigură.

 

Adevăratul caracter de joc

Tastatura are un design unic e-sport. Datorită designului ergonomic, nu vă tulpina încheieturile și garantează un confort excepțional de utilizare. Există, de asemenea, 12 taste funcționale și posibilitatea de a bloca tasta Windows. În plus, iluminarea din spate a LED-urilor albastre conferă dispozitivului un caracter fantastic de joc. De asemenea, puteți alege din 6 moduri de iluminare din spate - veți găsi cu siguranță ceva pentru dvs.

 

Durabilitate

Dispozitivul a fost fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aliajul de aluminiu, de exemplu. Datorită acestui fapt se distinge prin creșterea rezistenței și rezistenței la uzură. În plus, durata de viață a butoanelor tastaturii oscilează în jur de 50.000.000 de clicuri, ceea ce îl face incredibil de durabil. Indiferent cât de des jucați sau cât de dinamice sunt jocurile dvs., vă puteți bucura de funcționalitatea GK82 pentru o lungă perioadă de timp.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      031396
  • Specificatii tehnice
    • Numar taste
      87
    • Tip
      Standard
    • Culoare
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Greutate
      350x133x37 mm
    • Dimensiuni (L x l x h)
      710g
    • Altele
      Anti-fantomă, blocare WIN, rollover N-cheie, personalizați modurile de iluminare din spate, 6 moduri de iluminare din spate, 12 taste funcționale

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.