Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tastatura Redragon Indrah, USB, Iluminata, Layout US, Cu fir, Negru + Palm rest

Cod:

K555RGB-1


Cod intern: #2529337

  • Distribuie pe:
184,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tastatura Indrah, USB, Iluminata, Layout US, Cu fir, Negru + Palm rest de la Redragon

Tastatura Redragon Indrah Mecanica, Gaming, Iluminata, USB, Negru

 

 

 

Proiectat de gameri, construit pentru gameri!  

Redragon K555 ofera amestecul perfect de caracteristici, functionalitate durabilitate si confort la o valoare fantastica pentru orice jucator serios. Redragon K555 INDRAH nu este tastatura mecanica obisnuita pentru jocuri. Nu numai ca este supra-proiectata si construita pentru a lua o bataie, dar este incarcata cu caracteristici, inclusiv constructie rezistenta din aluminiu si ABS, chei montate pe placa, capace de taste turnate prin injectie, intrerupatoare de ultima generatie cu arcuri mecanice rezistente si clare. Iluminare de fundal LED RGB reglabila, un conector USB placat cu aur si un design rezistent la stropire.

 

Designul industrial al tastaturii mecanice Redragon K555 nu este doar placut la privit, ci are si o ergonomie excelenta si suport pentru incheietura mainii detasabil. Indiferent cat de mult tastezi sau cat de intense sunt maratoanele tale de jocuri, esti intotdeauna confortabil. O tastatura mecanica rezistenta pentru jocuri. Perfect pentru orice batalie cu care te-ai putea confrunta.
 

RGB Control avansat al luminii de fundal 

Nu vrei albastru astazi? Nicio problema, alegeti  dintre culorile de iluminare de fundal 7-RGB si 6 moduri de iluminare diferite pentru toate cele 104 taste. Utilizatorul are capacitatea de a  regla luminozitatea luminii de fundal, viteza de iluminare sau, daca este necesar, sa stinga complet iluminarea. Capacele de taste turnate prin injectie ofera  o iluminare de fundal uniforma si clara cu litere care nu se zgarie.
 

Tehnica de constructie de inalta calitate integreaza o placa metalica intre comutatoare si PCB. Acest proces creeaza o platforma de tastatura rigida si robusta, care este construita sa reziste. 

Comutatoarele mecanice personalizate Outemu (echivalentul Cherry Blue) concepute pentru longevitate, cu o durabilitate si o capacitate de raspuns mai mare. Tastele mecanice ofera rezistenta medie, sunet de clic si feedback tactil clar si precis pentru performanta maxima in jocuri.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      K555RGB-1
  • Specificatii tehnice
    • Numar taste
      104
    • Tip
      Layout US
    • Culoare
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Mouse
      Nu
    • Greutate
      1.1 kg
    • Dimensiuni (L x l x h)
      447 x 216 x 39 mm
    • Altele
      Iluminare RGB

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.