Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tastatura SAVIO Rampage, Mecanica, Gaming Wireless, Switch Outemu Blue, iluminare RGB

Cod:

GK-RAMPAGE BLUE


Cod intern: #2139149

  • Distribuie pe:
297,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tastatura Rampage, Mecanica, Gaming Wireless, Switch Outemu Blue, iluminare RGB de la SAVIO

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

Descriere:

SAVIO RAMPAGE este o tastatura mecanica wireless conceputa pentru jucatori, perfecta atat acasa cat si la turnee.

Capacele tastelor sunt realizate prin tehnologia „dubla injectie” , care previne tocirea caracterelor in timpul utilizarii lor, iar durata de viata a comutatoarelor este de pana la 50.000.000 de clicuri .

Picioarele cauciucate in doua trepte va vor ajuta, de asemenea, sa alegeti unghiul corect de inclinare, care va permit sa setati tastatura la trei inaltimi diferite de sprijin. Tastatura are si capacitatea de a rula cablul in trei directii, adaptandu-se astfel la preferintele si confortul fiecarui jucator.

Full anti-ghosting

N-Key Rollover , adica full anti-ghosting , garanteaza ca indiferent de cate butoane sunt activate in acelasi timp, fiecare dintre ele va fi inregistrat de computer. Aceasta caracteristica este extrem de importanta in jocurile care necesita configuratii complexe ale cheilor in acelasi timp.

Iluminare RGB

Caracterul clasic de gaming al tastaturii a fost imbogatit cu iluminare de fundal RGB extrem de eficienta , iubita de jucatorii din intreaga lume. Folosind software-ul, puteti alege dintr-o duzina de efecte disponibile sau puteti programa fiecare tasta separat, atribuindu-i orice culoare, ceea ce va permite sa ajustati iluminarea de fundal a tastaturii la nevoile dumneavoastra individuale.

Comutatoare OUTEMU

Comutatoarele Outemu Blue sunt cea mai comuna optiune la tastaturile mecanice. Ceea ce le deosebeste este clicul perceptibil in momentul activarii si presiunea de 60 g . Cel mai adesea ales de pasionatii de tastaturi mecanice.

Libertate deplina si confort datorita suportului a trei moduri de conectare

Tastatura va permite sa lucrati in trei moduri (Bluetooth, 2,4 GHz sau cu fir). Datorita posibilitatii unei conexiuni wireless, va puteti bucura de joc fara intarzieri si cabluri inutile. In plus, functia Multi Device in timpul unei conexiuni Bluetooth va permite sa configurati cooperarea cu pana la 3 dispozitive diferite in acelasi timp. Tu decizi pe care vrei sa-l folosesti printr-o configuratie simpla si intuitiva a tastelor.

Software dedicat

Tastatura are software dedicat, datorita caruia ai acces la functii avansate precum setarile macro, configurarea luminii de fundal sau crearea propriilor profiluri. In plus, tastatura are o memorie incorporata, ceea ce inseamna ca setarile odata alocate vor fi retinute chiar si dupa deconectarea tastaturii.

Timpul de lucru

Tastatura Rampage a fost echipata cu o baterie incapatoare si durabila care permite o functionare stabila in timpul jocurilor lungi. In modul off-backlight, tastatura functioneaza pana la 115 ore, in timp ce folosind iluminarea de fundal permanenta, va permite sa lucrati pana la 30 de ore. In modul RGB cu schimbarea culorilor pana la 14 ore. Functia inovatoare Eco implementata extinde semnificativ functionarea tastaturii prin stingerea luminii de fundal dupa 10 secunde de inactivitate.

Specificatii:

Tip tastatura: Mecanica

Dispunerea tastaturii: SUA (87 de taste)

Interfata: 2,4 GHz, Bluetooth, USB

Comutatoare: Outemu Blue

Durata de viata: 50.000.000 de clicuri

Dimensiuni: 365 × 143 × 42 mm

Greutate: 970 +/- 20 g

Anti-ghosting: Full

Software dedicat: Da

Iluminare de fundal: RGB complet

Suport macro: Da

Sisteme de operare acceptate: Linux, Mac OS X, Windows 11, 10, 8, 7, Vista, 2000, XP

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      SAVIO Rampage Outemu Blue
  • Specificatii tehnice
    • Numar taste
      87
    • Taste multimedia
      da
    • Taste programabile
      da
    • Tip
      Gaming
    • Culoare
    • Interfata
    • Tehnologie
    • Mouse
      nu
    • Greutate
      970 +/- 20 g
    • Dimensiuni (L x l x h)
      365 × 143 × 42 mm
    • Altele
      Tastatura iluminata RGB

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.