Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tastatura SPC GEAR GK630K Tournament Kailh Blue RGB

Cod:

SPG056


Cod intern: #757029

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Tastaturi

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Tastatura GK630K Tournament Kailh Blue RGB de la SPC GEAR

Tastatura gaming mecanica SPC Gear GK630K Tournament TKL, Iluminare RGB, software macro, switch Kailh Blue, sasiu metalic, Negru

 

 

SPC Gear GK630K Tournament Kailh Blue RGB este o tastatura compacta pentru jucatorii fara bloc numeric. Datorita dimensiunilor reduse si a cablului detasabil, acesta va fi perfect atat acasa, cat si la turnee sau petreceri LAN cu prietenii. Reglarea picioarelor in doua etape va permite sa setati inaltimea tastaturii in functie de preferinte, iar comutatoarele Kailh Blue rapide si precise cu un clic puternic caracteristic vor oferi un avantaj in jocurile competitive.

 

Switch mecanic Kailh Blue

Comutatoarele mecanice Kailh Blue sunt solutia perfecta pentru persoanele care tasteaza mult pe tastatura. Clicul lor puternic si caracteristic este, de asemenea, o confirmare excelenta a unei apasari de tasta. Fiecare apasare de tasta este insotita de un zgomot puternic de clic si o tasta perceptibila „salt”. Comutatorul este activat cand il apasati pe jumatate, ceea ce asigura un confort ridicat atat in timpul jocurilor, cat si al tastarii.

   

Durabilitate mare

Tastatura GK630K, datorita armaturii din aluminiu a partilor superioare, este extrem de durabila si rigida - acest lucru asigura confortul de utilizare clar si in timpul sesiunilor lungi. In plus, aceasta piesa este extrem de rezistenta la toate tipurile de daune, asadar puteti transporta in siguranta tastatura intr-un rucsac sau o geanta cu alte articole.

   

Design elegant

Aspectul clasic al tastaturii SPC Gear GK630K combina simplitatea si stilul intr-un singur produs. Veti gasi un logo in relief pe partea superioara din aluminiu profilat si accentul rosu cu logo-ul pe partea dreapta - ambele atragatoare in mod eficient. Caracterul unic al tastaturii este dat si de fundul din plastic acoperit cu modele estetice. Toate acestea fac ca modelul GK630K sa arate interesant si il face sa fie un plus excelent pentru orice platforma de jocuri.

   

Iluminare RGB multicolora

Lumina de fundal RGB multicolora va permite sa personalizati aspectul tastaturii dupa bunul plac. 18 efecte de iluminare predefinite ofera posibilitati excelente de configurare - de la un efect static unic de culoare, prin schimbarea culorilor curcubeului, pana la iluminarea de fundal receptiva activata cu o apasare de tasta. Dar asta nu este tot - software-ul SPC GEAR va permite sa personalizati fiecare efect si sa le modificati in orice mod doriti. Lumina de fundal in sine este, de asemenea, un plus functional, imbunatatind semnificativ vizibilitatea tastelor atat in timpul zilei, cat si noaptea.

   

Picioare duble

Formatul compact TKL (Tenkeyless) in care tastatura este lipsita de un panou numeric este una dintre numeroasele caracteristici utile ale SPC Gear GK630K. Picioarele duble va permit sa pozitionati tastatura in trei inaltimi diferite, in functie de preferinte.

   

Cablu detasabil

Cablul detasabil cu canale special pregatite pe partea de jos a tastaturii GK630K. Datorita acestui fapt, este posibil sa aranjati cablul intr-una din cele trei pozitii si sa il inlocuiti complet atunci cand este deteriorat sau cand aveti nevoie de un cablu mai lung sau mai scurt.

   

N-Key Rollover

Caracteristica N-Key Rollover a tastaturii SPC Gear GK630K este un anti-ghosting complet. Aceasta inseamna ca, indiferent de cate taste sunt apasate simultan, puteti fi sigur ca fiecare dintre ele va fi citita corect de computer. Acest lucru este de o mare importanta in jocurile care necesita comenzi complexe care implica mai multe taste apasate simultan.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      SPG056
  • Specificatii tehnice
    • Tip
      Mecanica
    • Culoare
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Greutate
      915g
    • Dimensiuni (L x l x h)
      400 x 190 x 50 mm
    • Altele
      Switchuri Kailh Blue
      Fully Programmable
      Full RGB

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.