Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Televizor Samsung OLED 65S95B, 163 cm, Smart, 4K Ultra HD

Cod:

QE65S95BA


Cod intern: #1061366

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
13.976,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Televizor OLED 65S95B, 163 cm, Smart, 4K Ultra HD de la Samsung

Experimenteaza diferenta. Samsung OLED.

 

Experimenteaza diferenta. Samsung OLED.

 

Negru intens si culoare bogata, in pixeli auto-iluminati

OLED

 

Spre deosebire de OLED-ul traditional, OLED-ul unic Samsung ofera un negru profund, de neegalat, un alb curat si nuante pline de culoare intensa. Cu LED-ul auto-iluminat, experimentezi o imagine mai precisa, mai pura si cu o luminozitate remarcabila.

 

 

 

 

Luminozitate si culoare imbogatite de retelele neuronale

Procesor Neuronal Quantum 4K

 

Procesorul OLED Neuronal Quantum 4K de la Samsung creeaza cea mai buna experienta de vizionare. Maparea perceptiva a culorilor si amplificatorul de luminozitate OLED ofera luminozitate, culoare, contrast si detalii de neegalat. Tehnologia exceptionala de optimizare 4K AI, completata de 20 de retele neuronale, se asigura ca vei simti cu adevarat rezolutia 4K.

*Experienta de vizionare poate varia, in functie de tipurile de continut si de format. *Este posibil ca optimizarea sa nu se aplice conexiunii la PC si Game Mode.

 

 

Design elegant ultra subtire

Design ultra subtire

 

Designul ultra subtire, modern si elegant ofera televizorului un profil unic si frumos. Rama minimalista si profilul plat, subtire, se integreaza perfect in casa ta, indiferent de dimensiunea spatiului disponibil.

 

 

 

Experienta Dolby Atmos, cu difuzoare plasate in partea superioara

Dolby Atmos®

 

Noile difuzoare pozitionate in partea superioara ofera experienta nivelului urmator Dolby Atmos si o experienta de gaming imersiva, cu un sunet multidimensional.

 

 

Luminozitate puternica si contrast mai profund

Quantum HDR OLED

 

Bucura-te de luminozitate puternica si de un contrast mai profund. Procesorul Neuronal Quantum 4K analizeaza

scena si mareste luminozitatea, pentru a oferi luminozitate si contrast maximizate. Activat de pixeli auto-

iluminati, Quantum HDR OLED te ajuta sa apreciezi chiar si detaliile minore.

 

https://images.samsung.com/is/image/samsung/p6pim/ro/feature/164012571/ro-feature-powerful-brightness-and-deeper-contrast-531976971?$900*N_JPG$

 

Exprimarea corecta a culorii, validata de PANTONE

PANTONE Validated

 

Tehnologia de mapare a culorilor de la Samsung OLED afiseaza culori precise, pentru reprezentarea reala a culorii. Peste 2.000 de culori PANTONE si de diversitate de nuante, cu OLED, care a primit prima certificare 'PANTONE Validated' din lume, de la principala autoritate globala asupra culorii.

 

https://images.samsung.com/is/image/samsung/p6pim/ro/feature/164012572/ro-feature-accurate-color-expression-validated-by-pantone-531976923?$900*N_JPG$

 

Adancime tridimensionala, cu retele neuronale puternice

Real Depth Enhancer

 

Real Depth Enhancer reda acum modul in care privirea umana proceseaza profunzimea, prin cresterea contrastului din prim-plan. De exemplu, atunci cand vizionezi un documentar despre natura, acesta imbunatateste redarea detaliilor texturii unui elefant, pe fundalul cadrului natural existent.

 

https://images.samsung.com/is/image/samsung/p6pim/ro/feature/164012570/ro-feature-3-dimensional-depth-with-powerful-neural-networks-531976910?$900*N_JPG$

 

Imagine optimizata pentru confortul ochilor tai

Modul EyeComfort

 

Cu modul unic Samsung EyeComfort, acesta actualizeaza orele locale de apus si de rasarit, astfel incat ajusteaza automat modul de afisare pe ecran. De asemenea, scade luminozitatea si culorile dupa apusul soarelui, astfel incat ecranul tau este mai placut pentru ochi.

 

https://images.samsung.com/is/image/samsung/p6pim/ro/feature/164012573/ro-feature-intelligent-picture-optimized-for-your-eye-531976955?$900*N_JPG$

 

Miscare fluida imbunatatita pentru o imagine clara in 4K 120 Hz

Motion Xcelerator Turbo+

 

Cucereste fiecare inamic, chiar si la viteze mari. Cu imbunatatiri exceptionale ale miscarii, de pana la 4K 120 Hz, te poti bucura de joc, cu o actiune foarte cursiva, fara efecte de tip "lag" si "motion blur".

 

https://images.samsung.com/is/image/samsung/p6pim/ro/feature/164012574/ro-feature-exceptional-motion-enhancements-in-4k-120hz-531976957?$900*N_JPG$

 

Sunet care se misca odata cu actiunea

Object Tracking Sound (OTS)

 

Experimenteaza nuantele din fiecare scena, cu un sunet care urmareste fiecare miscare. Cu difuzoare cu sunet superior dedicate, poti experimenta un sunet 3D realist, care te atrage in mijlocul actiunii.

 

 

TV si soundbar intr-o sinergie si armonie perfecta

Q-Symphony

 

Simte cum te invaluie sunetul armonios redat atat de televizor, cat si de soundbar. Q-Symphony permite, intr-un mod unic, difuzoarelor TV si soundbar-ului sa functioneze simultan, pentru un efect surround mai bun, fara a dezactiva difuzoarele TV.

*Q-Symphony este disponibil numai cu soundbar-ul compatibil. *Verifica in specificatiile produsului soundbar compatibilitatea Q-Symphony.

 

 

Descopera continutul tau preferat intr-un singur loc

Smart Hub

 

Noul Smart Hub Samsung ofera organizarea si accesarea continutului dorit, astfel incat sa petreci mai putin timp cautand si mai mult timp bucurandu-te de filme, emisiuni sau alt tip de continut video preferat.

*Serviciile de continut si recomandarile pot varia in functie de regiune. *Inainte de utilizare este necesar acordul Termenilor si Conditiilor Smart Hub si a Politicii de Confidentialitate.

 

 

Smart TV

SmartThings

 

Relaxeaza-te si lasa-ti televizorul inteligent sa faca restul. SmartThings se poate conecta, fara probleme, pentru a monitoriza si controla toate dispozitivele tale inteligente si iti ofera un management in mod intuitiv a casei tale. Poti controla dispozitivele direct, cu telecomanda sau cu vocea.

*Tehnologia disponibila, functiile si caracteristicile pot varia, in functie de tara, furnizor de servicii, mediu de retea sau produs. Ele pot fi modificate fara notificare *Necesita Wi-Fi, Bluetooth sau alta conexiune la o retea fara fir si dispozitive inregistrate in aplicatia SmartThings. *Dispozitivele conectate sunt vandute separat. *Este necesar un SmartThings Dongle separat, pentru a se conecta la dispozitivele Zigbee. (Conexiunea la dispozitivul Z-Wave nu este acceptata.)

 

https://images.samsung.com/is/image/samsung/p6pim/ro/feature/164012556/ro-feature-your-best-home-butler-531977014?$900*N_JPG$

 

Efectuezi apeluri video pe ecranul mare

Aplicatie pentru apel video

 

Conecteaza-te fara probleme cu cei dragi, pe ecranul mai mare, cu Google Duo. Utilizeaza camera video Samsung Slim Fit sau propria camera foto a smartphone-ului, pentru a efectua apeluri video foarte usor.

*Este necesara o camera video Samsung SlimFit compatibila suplimentara, o camera web Logitech compatibila sau o camera video mobila. *Sunt vandute separat.

 

https://images.samsung.com/is/image/samsung/p6pim/ro/feature/164012559/ro-feature-make-video-calls-on-the-big-screen-531976935?$900*N_JPG$

 

Obtine ceea ce doresti doar vorbind

Control vocal

 

Totul este atat de usor cu controlul vocal. Acum poti accesa rapid continutul preferat, poti obtine raspunsuri si chiar poti controla televizorul si alte dispozitive conectate din jurul casei. Doar spune-i ce-ti doresti.

*Samsung poate modifica/suspenda/inceta furnizarea unei parti sau a tuturor serviciilor de asistenta vocala, in orice moment, la propria sa alegere, fara avertisment sau notificare prealabila. *Comenzile vocale Bixby recunosc engleza (SUA/Marea Britanie), franceza, spaniola, germana, italiana, chineza si coreeana. Nu sunt recunoscute toate accentele, dialectele si expresiile.

 

https://images.samsung.com/is/image/samsung/p6pim/ro/feature/164012560/ro-feature-choose-whatever-voice-assistant-you-are-used-to-531976959?$900*N_JPG$

 

Vezi totul pe un singur ecran

Multi View

 

Urmaresti ce este la televizor si pe telefonul mobil, pe acelasi ecran, in acelasi timp. Fie ca este vorba despre statistici sportive in direct sau despre ghiduri video pentru jocuri, pur si simplu conectezi telefonul si ecranul multiplu cum nu ai mai facut-o vreodata.

*Accepta sistemul de operare Android si smartphone-ul bazat pe iOS. *Q60B accepta numai smartphone-uri cu sistem de operare Android.

 

https://images.samsung.com/is/image/samsung/p6pim/ro/feature/164012558/ro-feature-see-it-all-on-one-screen-531976900?$900*N_JPG$

 

Lucreaza si invata de acasa

Spatiul de lucru

 

Accesezi cu usurinta computerul, laptopul si mobilul, fara probleme, pe televizor.

*Compatibil cu anumite PC-uri si dispozitive mobile. *Aplicatia Easy Connection este disponibila pentru computerele care ruleaza sistemul de operare Windows 10. *Samsung DeX este acceptat pe anumite dispozitive Galaxy, Note si Tab. *Cele mai multe functii Workspace pot fi utilizate conectand tastatura si mouse-ul la televizor.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      QE65S95BA
    • Smart
      Da
    • Curbat
      Nu
    • Tip Imagine
      4K
    • Sistem operare
  • Display
  • Sunet
    • Boxe
      2
    • Putere
      60 W
    • Sistem sunet
      Dolby Atmos
  • Conectivitate
    • HDMI
      4
    • S/PDIF
      Nu
    • Iesire audio
      Nu
    • Intrare PC (D-sub)
      Nu
    • Intrare PC Audio
      Nu
    • Intrare Audio DVI
      Nu
    • Componente (Y / Pb / Pr, L / R)
      Nu
    • Compozit (AV)
      Nu
    • Ethernet (LAN)
      Nu
    • Intrare RF
      Nu
    • USB 2.0
      Nu
    • USB 3.0
      2
    • Conector Scart
      Nu
    • Slot CI
    • Tuner digital integrat
      Nu
    • Wireless
      Da
    • Bluetooth
      Da
  • Caracteristici Generale
    • Culoare
    • Dimensiuni
      1444.3 x 288.2 x 897.6 mm
    • Greutate
      25.5 Kg
    • Montare pe perete VESA
    • Altele
      Cablu alimentare
      Telecomanda
      Manual utilizare
    • Refresh rate

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.