Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Uni-t Termometru digital non-contact UT300R

Cod:

MIE0422


Cod intern: #479068

  • Distribuie pe:
219,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 237,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Termometru digital non-contact UT300R de la Uni-t

Termometru fara contact

 

Termometrul UNI-T UT300R, folosind cea mai recenta tehnologie, permite masuratori de temperatura in intervalul 32° C - 42,9° C. Precizia ridicatăa a dispozitivului permite un control rapid si precis al temperaturii corpului, precum si a altor elemente ale mediului, de exemplu obiecte, alimente, lichide.

Termometru fara contact

Termometru fara contact

Termometrul digital UT300R, datorita tehnologiei infrarosu, permite masuratori de la o distanta de 5 la 10 cm. Doar aduceti dispozitivul aproape frunte si cititi temperatura! Acest lucru este util in special in situatiile in care doriti sa va verificati rapid si fara stres temperatura corpului.

Termometru pentru perioada epidemiei

Termometru pentru epidemii

Va intrebati ce termometru fara contact va fi potrivit pentru a verifica rapid temperatura angajatilor sau a vizitatorilor dumneavoastra intr-o epidemie sau in caz de alta urgenta? Termometrul UT300R va fi o alegere excelenta! In cazul in care valoarea depaseste 37,2° C, dispozitivul va va notifica printr-o alarma sonora.

Termometru usor de utilizat

Termometru usor de utilizat

Termometrul UT300R este dotat cu un maner ergonomic si se remarca prin simplitatea utilizarii. Masuratorile pot fi verificate rapid pe un afisaj transparent, iar lumina LED de fundal face posibila utilizarea dispozitivului si noaptea.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.