Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mcdodo Trepied Extensibil Selfie Light Ring cu suport microfon Black (max 200 cm, lumina led, telecomanda pe fir)

Cod:

TB-7980


Cod intern: #610696

  • Distribuie pe:
326,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


24


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mcdodo Trepied Extensibil Selfie Light Ring cu suport microfon Black (max 200 cm, lumina led, telecomanda pe fir) de la Mcdodo

Trepied Extensibil Selfie Light Ring de la Mcdodo cu trepied pentru telefon imbunatateste calitatea sesiunilor de streaming live, a selfie-urilor si ajuta la creerea de videoclipuri home made la calitatea unui echipament profesionist. Totodata poate fi foarte usor folosit pentru realizarea de make up.Prezinta 3 tipuri de lumina (cald, alb-rece si lumina de zi) cu 10 niveluri de luminozitate pentru fiecare. Lampa circulara cu alimentare USB cu suport pentru microfon pentru video live, trepied inclus.Caracteristici:- suport microfon: Da- gama de temperatura a culorii: 3000-6000K- lampa include trepied si suport pentru telefon- reglarea luminii: 3 temperaturi de culoare, 10 niveluri de luminozitate- inaltime 2m, telescopic in 3 trepte- alimentare: USB- dimensiune telescopica: 52-170cm- curent: 5V / 24- greutate: 1260g- pachetul include:1 x Stand pentru trepied cu lumina inel Selfie1 x Manual de utilizare in engleza si chinezaImagini cu caracter informativ!Nota: Lampa se alimenteaza doar prin USB, aceasta nu detine alimentator pentru priza.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.