Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Frugal Touring 2.0, Autonomie 32 km, Viteza maxima 25 km/h, 120 kg max,, Negru

Cod:

5907688716412


Cod intern: #2502589

  • Distribuie pe:
2.826,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Touring 2.0, Autonomie 32 km, Viteza maxima 25 km/h, 120 kg max,, Negru de la Frugal

Scuter compact și ușor – cea mai bună alegere pentru călătorii urbane pe distanțe scurte. Perfect pentru utilizarea de zi cu zi.

Frugal Touring 2.0 este probabil cea mai bună alegere pentru călătoriile scurte de zi cu zi. Greutatea sa ușoară de numai 20 kg și bateria de 10 Ah garantează timp de încărcare rapid de până la 6 ore și conducere stabilă până la 35 km. Împreună cu motorul de 350 W, face din Frugal Touring cel mai mobil și convenabil mijloc de transport urban, care vă va ajuta să ajungeți rapid oriunde aveți nevoie. Geanta termică încăpătoare, sistemul de pliere ușor și roțile gonflabile vă vor menține în mișcare confortabil.

O structură stabilă și solid construită pe o platformă largă garantează o călătorie confortabilă și plăcută, iar datorită anvelopelor de 12″, orice denivelare nu este o problemă. În plus, trotineta electrică are un vehicul, un coș de picnic termic situat în partea din spate a vehiculului electric. Datorită indicatoarelor încorporate, manevrele de întoarcere vor fi clar vizibile, iar frânele cu disc asigură o frânare sigură în orice situație. De asemenea, trotineta va fi perfectă pentru o excursie de weekend în afara orașului, în parc sau pentru întâlnirea cu prietenii.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Viteza maxima
      25 km/h
    • Masa proprie
      20 Kg
    • Masa maxima
      120 Kg
    • Tip roti
      12 Inch
    • Culoare
      Negru
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      litiu-ion de 10 Ah
    • Durata de incarcare
      6 h

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.