Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Kaabo Mantis 10 PRO, Autonomie 90 km, Viteza maxima 20 km/h, 120 kg max. Albastru

Cod:

5901821998017


Cod intern: #2502661

  • Distribuie pe:
12.408,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mantis 10 PRO, Autonomie 90 km, Viteza maxima 20 km/h, 120 kg max. Albastru de la Kaabo

Kaabo este o marca bine cunoscuta si recunoscuta, populara printre multi entuziasti ai microelectromobilitatii. Scuterul Mantis 10 PRO se distinge prin constructia sa robusta, ceea ce il face perfect nu numai pentru conditii urbane, ci si pentru drumurile salbatice si forestiere. Acest model va fi apreciat atat de pasionatii de aventuri extreme, cat si de fanii calatoriilor pe distante scurte.

 

Fiabilitate si durabilitate

Datorita constructiei sale robuste, scuterul Mantis 10 PRO se manevreaza extrem de confortabil si sigur. Constructia sa, in ciuda greutatii reduse (30 kg), este robusta, cu o capacitate maxima de incarcare de 120 kg. Acest lucru face ca vehiculul sa fie rezistent la socuri si lovituri. Amortizarea dubla asigura o stabilitate excelenta atunci cand conduceti pe terenuri mai dificile. Iar rotile pompate de 10 inch garanteaza o utilizare confortabila, indiferent de conditiile de pe traseu.

Scuterul Mantis 10 PRO este echipat cu o platforma larga, care faciliteaza pozitionarea confortabila a picioarelor si influenteaza pozitiv pozitia optima a intregului corp. Acest lucru va asigura nu numai placerea de a merge pe bicicleta in timpul calatoriilor zilnice, ci si de a avea grija de sanatatea dumneavoastra. Acest model este foarte usor de utilizat si il puteti plia literalmente in cateva secunde, astfel incat il puteti pregati rapid pentru transport. Luati-va scuterul oriunde doriti sa mergeti si experimentati gustul adevaratei libertati.

 

O gama care impresioneaza

Bateria de la scuterul Mantis 10 PRO are o capacitate de pana la 24,5 Ah, ceea ce va ofera o autonomie impresionanta - puteti parcurge pana la 90 km cu o singura incarcare. Bateria de marca LG este o garantie de calitate si performanta, astfel incat puteti calatori in siguranta si linistit. Instalatia de 60V va asigura ca veti ajunge intotdeauna la destinatie fara a fi nevoit sa va conectati frecvent la priza. Acest lucru nu numai ca va sporeste confortul, dar contribuie si la o experienta de condus lina si dinamica.

 

Puterea unei adevarate bestii

Mantis 10 PRO este o adevarata bestie, echipata cu pana la doua motoare de 1000W fiecare. Acest lucru asigura o buna manevrabilitate si parcurgerea fara efort a pantelor abrupte.

Lasa-i pe altii sa te vada

Iluminarea cu care este echipat scuterul Kaabo Mantis 10 PRO este impresionanta la prima vedere. Vehiculul dispune de lumini LED frontale si laterale cu puncte multiple. In plus, luminile din fata au si o functie de claxon incorporata, astfel incat sa puteti avertiza de la distanta ceilalti participanti la trafic. Vizibilitatea pe sosea este asigurata, de asemenea, de reflectoare, care sunt usor de vazut chiar si dupa lasarea intunericului si pe vreme rea. Indicatoarele de directie, care pot fi folosite pentru a semnaliza manevrele de viraj sau de depasire, reprezinta, de asemenea, un avantaj incontestabil.

 

Control la cel mai inalt nivel

Conducerea scuterului electric Mantis 10 PRO va ofera puterea emotiilor sportive si certitudinea ca aveti totul sub control. Franele pe disc semi-hidraulice asigura ca vehiculul poate fi oprit in siguranta chiar si in situatii de urgenta. De acest lucru se ocupa sistemul E-ABS, care previne blocarea rotilor, iar tu ai garantia ca tu controlezi masina, nu ea pe tine. Fiecare manevra a dumneavoastra este semnalizata de lumini pulsatorii care se aprind atunci cand franati. Acest lucru va sporeste nu numai vizibilitatea pe sosea, ci si siguranta.

 

Nu fiti luati prin surprindere

Fiti mereu la curent cu noutatile si nu va lasati surprins de o defectiune neasteptata. Datorita afisajului LCD inteligent, puteti monitoriza in orice moment parametrii autovehiculului dumneavoastra. De asemenea, puteti verifica distanta parcursa, kilometrajul, viteza si nivelul si modul bateriei. Ecranul este foarte clar, iar dispozitivul este intuitiv de utilizat. Fiti cu ochii pe masina dumneavoastra oriunde v-ati afla.

 

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Viteza maxima
      20 km/h
    • Masa proprie
      30 Kg
    • Masa maxima
      120 Kg
    • Tip roti
      12 Inch
    • Altele
      Material cadru: Aluminiu
    • Culoare
      Albastru
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      litiu-ion de 24.5 Ah
    • Durata de incarcare
      12 h

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.