Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Motus Scooty 10 2023, Autonomie 65 km, Viteza maxima 25 km/h, 120 Kg max. Gri

Cod:

5901821997270


Cod intern: #2502622

  • Distribuie pe:
3.514,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Scooty 10 2023, Autonomie 65 km, Viteza maxima 25 km/h, 120 Kg max. Gri de la Motus

Hulajnoga elektryczna Scooty 10 kierunkowskazy Prędkość maksymalna 20 km/h

Premiera noului model Motus Scooty 10 clasic pentru 2023!

Trotineta electrica MOTUS SCOOTY 10

Cucereste orasul

  • Puterea maxima a motorului: 700 W
  • Greutate redusa: 12,5 kg
  • Baterie: 15 Ah 36V
  • Autonomie: 65 km
  • Echipament suplimentar: indicatoare de directie

SIMT LIBERTATEA SI LIBERTATEA

Trotineta electrica Motus Scooty 10 combina o deplasare dinamica cu siguranta si confortul.

Scuterul electric Motus Scooty 10 combina performantele puternice, confortul de rulare si siguranta. Scuterul electric a fost imbunatatit cu noi caracteristici: o aparatoare de noroi cu suport pentru stabilitate si rezistenta la socuri, precum si reflectoare si indicatoare suplimentare. Consultati toate detaliile si vedeti de ce scuterul electric Motus Scooty 10 merita atentia dumneavoastra.

Hulajnoga elektryczna Scooty 10 kierunkowskazy Liczba kół 2Hulajnoga elektryczna Scooty 10 kierunkowskazy Model Scooty 10

MOTOR 350 W

Puterea de a depasi orice obstacol

Motorul de 350 W, cu o putere de varf de 700 W, va permite sa urcati pante de 20° cu o sarcina de pana la 120 kg! Montarea motorului in roata din spate garanteaza o deplasare stabila si o manevrabilitate excelenta.

Scuterul electric depaseste cu usurinta obstacolele de pe traseu si va simtiti in siguranta chiar si atunci cand virati.

BATERIE 15 Ah

Super raza de actiune pentru distante lungi

Capacitatea bateriei de 15 Ah asigura o autonomie imbatabila. O persoana de 60 kg poate parcurge pana la 65 km* fara incarcare suplimentara. Daca traseul dvs. este mai mic de 30 km dus-intors, veti putea sa va intoarceti cu scuterul electric inainte de a-l incarca din nou. Acoperind distante mai scurte, puteti merge in mod repetat, evitand incarcarea frecventa.

*In functie de greutate, utilizare si conditii de conducere.

STRUCTURA Armatura robusta

Plierea convenabila va permite sa reduceti rapid dimensiunile scuterului electric Motus Scooty 10, astfel incat sa il puteti depozita in portbagaj sau sa il transportati cu usurinta.

Carlig de siguranta

previne decuplarea accidentala. Cadrul intarit, covorasul antiderapant si protectia impotriva pliajului neplanificat al trotinetei electrice sunt detalii care sporesc siguranta in timpul mersului.

Hulajnoga elektryczna Scooty 10 kierunkowskazy EAN (GTIN) 5901821997270Hulajnoga elektryczna Scooty 10 kierunkowskazy Moc silnika 350 W

Hulajnoga elektryczna Scooty 10 kierunkowskazy Zasięg 60 km

Frane: tambur / KERS

Doua tipuri de frane pentru a va mentine in siguranta si pentru a fi in acelasi timp ecologic. Frana fata cu tambur este robusta si foarte usor de intretinut. O presiune usoara este tot ce este necesar pentru a frana eficient in fata unui obstacol. Constructia inchisa protejeaza franele de ploaie si umiditate. Sistemul KERS recupereaza energia din timpul franarii in timp ce alimenteaza bateria, marind autonomia si permitandu-va sa mergeti mai mult timp cu o singura incarcare.

Iluminare constanta si pulsatorie

Iluminarea frontala cu o putere crescuta de 2,5 wati asigura o buna vizibilitate dupa lasarea intunericului. De asemenea, siguranta este asigurata de reflectoarele de pe roata din spate si, de asemenea, de pe tija de sa. Luminile pulsatorii, care se aprind la franare, ii avertizeaza pe ceilalti participanti la trafic ca va opriti, iar indicatoarele de directie ca doriti sa schimbati directia. Scooty 10 asigura o mai mare siguranta in timpul calatoriilor urbane.

APP pentru Android si iOS Personalizati-va setarile

Aplicatia pentru Android si iOS va permite sa verificati kilometrajul parcurs pana in prezent, respectiv cati kilometri ati parcurs impreuna. Daca preferati sa setati parametrii inainte de plimbare, puteti aprinde luminile scuterului electric in aplicatie si puteti opri echipamentul dupa calatorie. Veti gasi, de asemenea, o optiune de setare a treptelor de viteza, controlul vitezei de croaziera si verificarea vitezei.

Hulajnoga elektryczna Scooty 10 kierunkowskazy Kod producenta AKC051-1 kierunkowskazy bluetooth iosHulajnoga elektryczna Scooty 10 kierunkowskazy Amortyzacja brak

DISPLAY cu iluminare de fundal alba - Totul sub control

Afisajul mare, usor de citit, indica in mod clar parametrii chiar si in lumina puternica a soarelui. Prin apasarea unui singur buton, puteti schimba cu usurinta modurile scuterului electric Motus Scooty 10. Puteti selecta:

- Modul ECO pana la 5 km/h, care reprezinta o deplasare ecologica linistita cu o asistenta electrica usoara

- Modul DRIVE pana la 15 km/h, care este modul cel mai des utilizat pentru plimbarea de zi cu zi

- modul SPORT pana la 20 km/h, care utilizeaza la maximum puterea motorului.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Viteza maxima
      25 km/h
    • Masa proprie
      17.5 Kg
    • Masa maxima
      120 Kg
    • Dimensiuni
      120 x 117 x 47.2 cm
    • Tip roti
      10 Inch
    • Altele
      Material cadru: Aluminiu
    • Culoare
      Gri
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      Litiu-ion de 15 Ah
    • Durata de incarcare
      8 h

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.