Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Xiaomi MiJia (2022) Scooter 3 Grey

Cod:

37838


Cod intern: #1122350

  • Distribuie pe:
2.199,00 lei TVA inclus

Pret vechi: 2.249,00 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere MiJia (2022) Scooter 3 Grey de la Xiaomi

Putere mai mare cu o putere maxima de 600 W

Trotineta poate atinge o viteza maxima de 25 km / h si are o capacitate de urcare a pantei de 16%. Propulsati-va inainte cu doar o apasare usoara a acceleratorului.

Distanta de 30 km

Sistemul de recuperare a energiei cinetice (KERS) poate recupera energia cinetica de la franare si trecere si o poate transforma in energie electrica utilizabila pentru a imbunatati in continuare autonomia de deplasare. Navigati liber pe strazi largi si benzi inguste, bucurandu-va de peisajele frumoase de-a lungul drumului.

Trei moduri de viteza, comutare usoara

Pur si simplu apasati butonul de alimentare de doua ori pentru a comuta intre trei moduri. Cand faceti naveta la serviciu, apasati S pentru a merge mai repede. Cand navigati prin parc, apasati D, iar in zonele aglomerate, puteti activa modul pietonal pentru a merge alaturi. Siguranta modurilor de viteza a fost evaluata de TÜV Rheinland * in conformitate cu reglementarile EN17128.

Baterie mai inteligenta si mai durabila

Cand nivelul bateriei este sub 30% si scuterul nu este pornit timp de aproximativ 10 zile consecutive, bateria va intra in modul de repaus* pentru a-si prelungi durata de viata. In plus, sistemul inteligent de gestionare a bateriei a 5-a generatie BMS va va pastra bateria in siguranta.

Protectie reflector cu trei fete

Nu numai ca scuterul are o lampa de avertizare spate cu LED-uri, dar si o lampa reflector frontala de dimensiuni mari si reflectoare laterale bidirectionale pentru a va mentine in siguranta.

Noua schema de culori personalizata si cu profil redus

Prin ruperea matitatii, aspectul sau izbitor adauga frumusete vietii tale in orice moment si oriunde te duci.

Afisaj integrat nou, fara partitii

Zonele de afisare impartite anterior sunt imbinate intr-un intreg, care este mai unificat, mai curat si integrat vizual.

Design curat si protectie atenta

Limbajul de proiectare integrat este, de asemenea, utilizat pentru aripa moale, care poate preveni accidentele cauzate de o manipulare gresita, poate bloca praful si permite o curatare mai usoara.

Aplicatia Mi Home / Xiaomi Home

Cu functiile aplicatiei Mi Home, operatiuni precum actualizarea firmware-ului si blocarea sau deblocarea scuterului pot fi efectuate utilizand Bluetooth. De asemenea, puteti vizualiza date de calatorie in orice moment si puteti modifica diverse setari personalizate.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Viteza maxima
      25 km/h
    • Masa proprie
      13 Kg
    • Masa maxima
      100 Kg
    • Dimensiuni
      Nepliata 108.0 x 43.0 x 114.0, Pliata 108.0 x 43.0 x 49.0 cm
    • Tip roti
      8.5 inch
    • Altele
      Bluetooth 4.1 BLE, Distanta franare 6.2m, Waterproof IP54
    • Culoare
      Gri
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      7650mAh 275Wh
    • Durata de incarcare
      5.5 h

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.