Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Dehumidifier with purification function Blaupunkt Adh701

Cod:

ADH701


Cod intern: #884840

  • Distribuie pe:
1.315,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni F024M


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Dehumidifier with purification function Blaupunkt Adh701 de la Blaupunkt

Dezumidificator Blaupunkt ADH701, 20 L, pana la 45 m2, purificator aer cu functie ionizare, oprire automata, Alb



Proprietarii de case si locuitorii care locuiesc in apartamente sau cladiri din locuinte se confrunta adesea cu probleme din cauza ventilatiei deficitare. Functionarea sa defectuoasa are ca rezultat o umiditate crescuta in camere si, prin urmare, cresterea pe peretii ciupercilor si a mucegaiurilor, care sunt periculoase pentru sanatate. Umiditatea aerului din camerele cu ocupare umana ar trebui sa fie cuprinsa intre 30 si 60%. Un astfel de aer nu este nici prea uscat, nici prea umed, ceea ce ne face sa ne simtim confortabil. Utilizarea dezumidificatorului de aer ADH701 de la Blaupunkt garanteaza nivelul adecvat de umiditate. Este un aparat care are grija nu numai de bunastarea rezidentilor, ci si de starea tehnica a cladirii, impiedicand peretii sa se ude. ADH701 este un dezumidificator cu condensare cu un compresor incorporat, cu o capacitate ridicata de dezumidificare - 20 litri pe zi. Este o caracteristica care face posibila dezumidificarea aerului intr-o camera cu o suprafata de 20–45 m2. Prin urmare, puteti scapa cu usurinta de umiditatea nedorita din astfel de spatii precum sufrageria, camerele de spalare si uscare si chiar de la o cabana mica de vara. Functionarea aparatului nu este doar eficienta, ci si foarte silentioasa. Intrucat nivelul de zgomot nu depaseste 48 dB, aparatul poate fi folosit in timp ce se desfasoara activitati zilnice de uz casnic, de exemplu, vizionand televizorul sau asezand copiii la culcare. De asemenea, dezumidificatorul are un rezervor mare de apa cu o capacitate de pana la 5,5 litri. Aceasta inseamna ca, la setarea maxima a performantei, rezervorul trebuie golit de cel mult 4 ori pe zi. De asemenea, ADH701 este dotat cu o functionalitate continua de scurgere a apei. Cu acesta, dezumidificatorul vine cu un tub pentru a descarca condensul direct in sistemul de canalizare, fara a fi nevoie sa utilizeze rezervorul. Doua afisaje cu LED-uri pe panoul de control amplasat in partea din fata a aparatului, care prezinta parametri precum nivelul de umiditate, plus functia de decongelare si dezactivare automata in cazul in care rezervorul va fi supraincarcat, permit monitorizarea continua a dezumidificatorului si functionarea sa in conditii de siguranta. ADH701 este, de asemenea, echipat cu un ionizator si un filtru, datorita caruia respiratia dezumidificata si aerul decontaminat va fi cu siguranta si mai confortabila. Dezumidificatorul de aer ADH701 nu rezolva doar probleme de umiditate in case si apartamente. Este, de asemenea, dispozitivul perfect pentru uscarea interioarelor renovate sau inundate, casele de vara si subsolurile umede.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Model
      ADH701
    • Tip produs
    • Culoare
      Alb
    • Functii
      Anti Inghet Afisaj LED Indicator LED Purificare aer Avertizare sonora la umplerea rezervorului Dezumidificare Oprire automata atunci cand rezervorul este plin Afisare umiditate ambientala Filtru de curatare a aerului
    • Capacitate
      5.5 l
    • Dimensiuni
      Lungime 330 mm Latime 280 mm Inaltime 580 mm
    • Greutate
      15.6 Kg
    • Putere
    • Altele
      Nivel zgomot 47 dB

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.