Luni - Vineri 9:00 - 18:00

deerma Umidificator LD220 25W 4L 350ml/h Telecomanda Touch Alb

Cod:

LD220


Cod intern: #750165

  • Distribuie pe:
162,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Umidificator LD220 25W 4L 350ml/h Telecomanda Touch Alb de la deerma

Descriere

Umidificator Deerma LD220, 25 W, Rezervor 4 l, Umidificare 350 ml/h, Telecomanda, Panou touch, Alb

 

 

Deerma LD220 este umidificatorul de aer de ultima generatie, care va imbunatati calitatea aerului prin mentinerea umiditatii corespunzatoare in camera. Telecomanda inclusa va va permite sa operati in mod convenabil dispozitivul si, adaugand uleiul de parfum preferat, va veti putea bucura de aerul parfumat si umezit corespunzator timp de multe ore.

 

 

 

Serviciu de la distanta

Umidificatorul este echipat cu o telecomanda speciala care poate fi utilizata pentru controlul dispozitivului. Patru butoane va permit sa utilizati toate functiile: porniti / opriti dispozitivul, setarea orei sau functia de abur. In plus, dispozitivul are o placa magnetica pe care telecomanda poate fi atasata astfel incat sa fie intotdeauna usor accesibila.

 

 

 

Timp de lucru lung si eficient

Datorita capacitatii mari a recipientului de apa, in valoare de 4 litri, dispozitivul poate functiona timp de multe ore pentru a hidrata in mod corespunzator camera, iar reumplerea apei este jocul copiilor.

 

 

 

Nu numai aerul umidificat

Iesirea larga, lata de 52 mm, permite evacuarea aburului pana la 540 mm, ceea ce accelereaza functionarea dispozitivului, iar sistemul de spargere a apei permite hidratarea nu numai a aerului, ci si a pielii. 

 

 

 

Doua moduri functionale

Doua sisteme de umidificare va permit sa setati manual nivelul de umiditate sau automat, care regleaza modul la conditia curenta a aerului din camera.

 

 

 

Sistem de umidificare constanta
In functie de necesitati, sistemul de umidificare continua va seta puterea de abur de la 45% la 90% pentru a evita umiditatea prea mare sau scazuta. Dispozitivul poate rula pana la 12 ore in modul automat si apoi se poate opri.

 

 

 

Design subtire

Designul modern al umidificatorului asemanator unui con se va potrivi oricarei camere. Poate fi asezat pe podea, dar si pe un birou sau o comoda.

 

 

 

Munca linistita

Umidificatorul LD220 este extrem de silentios. Nivelul de zgomot de 35 dB face ca dispozitivul sa fie aproape inaudibil chiar si noaptea.

 

 

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Model
      LD220
    • Tip produs
    • Culoare
      Alb
    • Functii
      Evaporare
    • Capacitate
      350 ml/h
    • Altele
      Telecomanda
      Functie abur
      Sistem de umidificare constanta

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.