Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Heinner Dezumidificator HDU-M10, 10L/24h, control electronic, auto-restart, auto-oscilare, auto-dezghetare, timer 24h, 2.1L, alb

Cod:

HDU-M10


Cod intern: #650655

  • Distribuie pe:
569,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 3,80 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Dezumidificator HDU-M10, 10L/24h, control electronic, auto-restart, auto-oscilare, auto-dezghetare, timer 24h, 2.1L, alb de la Heinner

 

 

 

 

Capacitate maxima dezumidificare 10L/24H

Cu o capacitate maxima de dezumidificare de 10l/24H si rezervor de 2.1L, HEINNER HDU-M10 te ajuta sa pastrezi o umiditate optima in casa si este recomandat pentru incaperile cu arie cuprinsa intre 16 si 31 mp.

   

Control electronic

Setezi simplu si rapid, cu ajutorul panoului de control electronic, atat nivelul de umiditate, cat si modul de functionare dorite. Display-ul aparatului iti permite sa verifici in orice moment care este gradul de umiditate din incapere.

   

Oprire automata

Dezumidificatorul se opreste atunci cand recipientul de colectare a apei este plin, cand este scos sau cand nu este asezat in pozitia corecta, aceasta fiind si o functie de protectie, iar functionarea va reincepe automat dupa 3 minute.

   

Repornire automata

In cazul in care aparatul se opreste brusc din cauza unei intreruperi a alimentarii energiei electrice, acesta va reporni automat functia setata anterior, odata cu restabilirea alimentarii cu energie. 

   

Mod "Sleep"

Datorita modului "Sleep", dezumidificatorul poate fi folosit la orice ora, reducand nivelul de zgomot astfel incat sa nu deranjeze, mai ales pe timpul noptii. 

   

Timer 24H

Flexibilitate maxima! Cu ajutorul timer-ului poti seta pornirea si/sau oprirea aparatului oricand ai nevoie, intr-un interval de la 0.0 la 24 de ore.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Model
      HDU-M10
    • Tip produs
    • Culoare
      Alb
    • Functii
      Oprire automata
      Timer
      Auto restart
      Repornire automata
      Reglare nivel umiditate
      Sleep mode
      Functionare continua
      Maner
      Auto oscilare
      Auto dezghetare
    • Capacitate
      2.1 l
    • Dimensiuni
      238 x 350 x 510 mm
    • Greutate
      10.5 kg
    • Altele
      Recomandat pentru incaperi pana la:31 m²

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.