Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Purificator Soehnle Airfresh Clean 300 Alb

Cod:

AirFresh Clean 300


Cod intern: #764397

  • Distribuie pe:
734,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Purificator Soehnle Airfresh Clean 300 Alb de la Soehnle

Purificator Soehnle Airfresh Clean 300
 
Aer curat si sanatos
Praf, polen, bacterii, gaze. Nu putem nici sa le vedem, nici sa le mirosim, dar respiram zilnic. Si totusi, aer curat este atat de important pentru sanatatea noastra: mai ales daca suferim de alergii.
 
Filtrati si purificati aerul
Purificatorul de aer Airfresh Clean 300 elimina in mod fiabil numeroase particule, cum ar fi praful din casa, polenul, bacteriile, acarienii de praf din casa, praful fin, virusii si chiar mirosuri si gaze neplacute. O lumina UV conectabila distruge, de asemenea, alti germeni ramasi in aerul filtrat.
 
Functionalitatea umidificatorului
Aerul poluat este absorbit in interior, iar particulele mari de praf si par sunt inlaturate cu ajutorul unui pre filtru. Filtrul de inalta calitate EPA, dar si filtrul de carbon inlatura polenul, bacteriile, particulele fine si chiar mirosurile urate. Eliminarea aditionala a germenilor din aerul filtrat se poate realiza printr-o lumina UV. In final, aerul curat este eliberat in locuinta dumneavoatra pana cand va fi plina de aer purificat.
 
Purificare eficienta a aerului
Recomandat persoanelor ce sufera de alergie. Cu sistemul sau de filtrare pe 3 niveluri (pre-filtru, filtru Hepa si filtru de carbon) Airfresh Clean 300 elimina pana la 99% din toate particulele mai mari de 0.03 microni din aer. Cele 3 niveluri de putere si functia de temporizare pentru 2, 4 si 8 ore, permit setarea duratei si a intensitatii curatarii aerului. Acest purificator poate fi utilizat si pe timp de noapte deoarece nu exista lumini pe dispozitiv. Display-ul de schimbare a filtrului asigura un aer curat, in mod constant.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Model
      AirFresh Clean 300
    • Tip produs
    • Culoare
      Alb
    • Functii
      Umidificare
      Purificare
    • Capacitate
      pana la 30 m²
    • Altele
      3 Trepte de viteza
      Panou de comanda digital

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.