Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Verbatim External Ultra HD 4K External Blu-ray 4k Retail USB-C® USB 3.2 (Gen 1) Negru

Cod:

43888


Cod intern: #469969

  • Distribuie pe:
513,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere External Ultra HD 4K External Blu-ray 4k Retail USB-C® USB 3.2 (Gen 1) Negru de la Verbatim

Protejați-vă datele
Discurile optice devin cel mai fiabil mediu pentru arhivarea datelor dumneavoastră. Din păcate, tot mai mulți vânzători de notebook-uri aleg să nu includă unitatea optică în notebook-uri în favoarea unui design subțire. Verbatim are soluția cu un 4K Ultra HD Blu-ray Writer folosește-l pentru a crea o copie de rezervă a tuturor fișierelor importante pe care nu vrei să le pierzi, a pozelor de familie, videoclipurilor, documentelor de facturare etc. Redare Blu-ray Ultra HD

4K
Vizionați discurile Blu-ray Ultra HD 4K pe acest player Blu-ray extern*. Deoarece este cu greu mai mare decât discul Blu-ray în sine și este alimentat cu energie prin USB, îl puteți lua cu dvs. în timp ce călătoriți și nu aveți nevoie de un adaptor de rețea.

Software-ul Nero Burn & Archive
Scriitorul extern subțire Blu-ray Ultra HD 4K este compatibil cu o gamă largă de discuri optice. De la BDXL 100 GB direct până la un CD de 700 MB! Software-ul de inscripționare și arhivare premiat Nero** inclus include multe funcții, inclusiv tehnologia DiscSpan, MediaHome și SecureDisc, pentru a vă ajuta să organizați, să inscripționați și să arhivați fișierele importante. Diferitele opțiuni de streaming, inclusiv aplicația Nero Streaming Player, vă permit să afișați filmele, fotografiile, prezentările de diapozitive și alte conținuturi media pe diferite dispozitive, cum ar fi smartphone-uri, tablete și televizoare inteligente. De asemenea, puteți adăuga protecție prin parolă pentru securitate sporită și o semnătură electronică, astfel încât toată lumea să știe că dețineți drepturile de autor.

Ardere rapidă
Inscripționați un DVD standard cu 8x și un disc Blu-ray cu un singur strat și cu două straturi cu viteză de 6x și un disc BDXL cu viteză de 4x. Writer-ul Blu-ray 4K Ultra HD acceptă protecția buffer undershoot, care previne problemele în timpul înregistrării.

Economisiți energie
Scriitorul Blu-ray este, de asemenea, conceput pentru a economisi energie prețioasă. Acesta acceptă Zero Power ODD (unitate de disc optică), care reduce consumul de energie al unității de disc optic din sistemul de operare la zero pentru a economisi energie atunci când unitatea nu este utilizată.

Acest text este tradus automat.

Repere și detalii

  • Scriitor Blu-ray subțire cu redare Blu-ray Ultra HD 4KUSB 3.2 GEN 1 cu conexiune USB-C TM 6x viteză maximă de scriere/4x viteză maximă de citire pentru BD-R/BD-R DLCompact și ușor, ideal pentru utilizarea cu notebook-uri sau ultrabook-uriAlimentare prin conexiune USB – nu este nevoie să purtați un adaptor de alimentare voluminos. Include software premiat de inscripționare BD/DVD/CD Stochează până la GB pe un disc BDXL/8,5 GB pe un DVD cu două straturi/4,7 GB pe un DVD standard Complet compatibil cu tehnologia de arhivare MDISCA În livrare este inclus un disc Blu-ray de 25 GB gratuit

Livrare

  • Conținutul pachetului Scriitor extern subțire pentru Blu-ray Adaptor Ultra HD 4KUSB-A la USB-CSoftware Nero Burn & Archive pe CDUManual de utilizare (în engleză) pe CDGhid rapid de instalareUn disc Blu-ray de 25 GB GRATUIT este inclus în livrare.

Cerințe de sistem

  • PC: Intel Pentium III/AMD Duron 900 MHz sau mai mare, 512 MB RAM sau mai mare, port USB gratuit, Windows 7/8/10
  • Mac: Intel Mac, 512 MB RAM sau mai mare, port USB gratuit, Mac OS X 10.6 sau mai mare.
Culoare din fabrică Negru
 
Interfețe USB-C® USB 3.2 (Gen 1)
Caracteristici media de stocare Suport video 4k
 
Viteza de citire BD-R 6 x
 
Viteza de citire BD-R (DL). 4 x
 
Viteza de citire CD-R 24 x
 
Viteza de citire DVD+R 8 x
 
Viteza de citire DVD-R 8 x
 
Viteza de citire DVD-RAM 5 x
 
Viteza de scriere BD-R 6 x
 
Viteza de scriere BD-R (DL). 4 x
 
Viteza de scriere BD-RE 2 x
 
Viteza de scriere CD+R 24 x
 
Viteza de scriere CD-RW 16 x
 
Viteza de scriere DVD+R 8 x
 
Viteza de scriere DVD+R (DL) 8 x
 
Viteza de scriere DVD+RW 8 x
 
Viteza de scriere DVD-R 8 x
 
Viteza de scriere DVD-R (DL). 6 x
 
Viteza de scriere DVD-RW 6 x
 
Viteza de citire DVD-RAM 5 x
 
Slimline da
 
Tip Extern
Descriere tip produs BluRay-Brenner
 
Tip produs Scriitor extern Blu-ray
 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      43888

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.