Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Uscator de par Dyson Supersonic HD03 Fuchsia

Cod:

386732-01


Cod intern: #672105

  • Distribuie pe:
2.000,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Uscator de par Supersonic HD03 Fuchsia de la Dyson

Uscator de par Dyson Supersonic HD03, Fuchsia

 

 

3 setari precise ale vitezei

Uscatorul Dyson Supersonic are trei moduri de uscare a parului, in functie de nevoi: uscare rapida, uscare standard si modul de coafare. 

   

4 setari de temperatura

Uscatorul de par Dyson Supersonic dispune de 4 setari pentru controlul optim al temperaturii: 100°C pentru uscare si coafare rapida, 80°C pentru uscare standard, 60°C pentru uscare blanda, respectiv 28°C pentru un flux constant de aer rece.

   

Accesoriul difuzor pentru par cret

Datorita fluxului de aer distribuit uniform cu Air Multiplier, parul cret isi pastreaza forma naturala si fiecare bucla este atent definita, iar efectul de par electrizat este indepartat. 

   

Accesoriul de netezire a parului

Aranjarea parului drept devine mai intuitiva ca oricand cu accesoriul de netezire Dyson, mai ales daca doresti sa adaugi si un plus de volum.  Foloseste o perie rotunda pentru a obtine efectul de par uscat ca la salon. 

   

Accesoriul Dyson Styling

Stilizarea parului este mai usoara ca oricand! Accesoriul Dyson Styling are o forma special creata pentru a distribui fluxul de aer intr-o singura directie si permite uscarea parului sectiune cu sectiune. 

   

Accesorii de styling magnetice, usor de folosit

Toate accesoriile uscatorului de par Dyson Supersonic sunt magnetice si se ataseaza cu o singura atingere. La fel ca uscarea parului, si schimbarea acestora se realizeaza cu usurinta. 

   

 Accesoriu de uscare blanda pentru scalp sensibil

Proiectat pentru parul fin si scalpul sensibil, noul accesoriu difuzeaza un flux de aer mai bland si mai rece, uscand in mod eficient parul. 

   

 Agatatoare pentru depozitare

Cu ajutorul curelei de agatare, depozitarea uscatorului de par revolutionar Dyson Supersonic este foarte usor de realizat

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      386732-01
    • Culoare
      Gri / Fuchsia
  • Specificatii
    • Putere
    • Trepte de viteza
      3
    • Ionizare
      Da
    • Nivele de temperatura
      4
    • Accesorii incluse
      3 accesorii + Agatatorare depozitare
    • Functii
      Ionizare
    • Altele
      Greutate 680 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.