Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Uscator de par Laifen Uscator de par 1600W Alb

Cod:

SE Special White


Cod intern: #2412247

  • Distribuie pe:
604,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Uscator de par Uscator de par 1600W Alb de la Laifen

Uscătorul de păr cu ionizare specială Laifen Swift SE (alb)

Uscați-vă părul și mai eficient, fără a-i compromite sănătatea. Uscătorul de păr Laifen Swift SE Special folosește un motor fără perii care funcționează la 105.000 RPM. De asemenea, oferă un flux de aer de 21 m/s. Drept urmare, este extrem de eficient. Nu generează niciun zgomot enervant și, datorită acțiunii a 200 de milioane de ioni negativi, permite o coafură netedă și strălucitoare. Dispozitivul acceptă diferite niveluri de temperatură, care sunt indicate de o lumină de fundal LED colorată. Utilizarea sa este complet sigură - un senzor inteligent previne arsurile sau supraîncălzirea. Laifen se angajează să ofere utilizatorilor rezultate fiabile, așa că, pe lângă uscătorul de păr puternic, veți găsi și un concentrator și difuzor incluse.

Laifen/SE-PLUS-WHITE/6

Uscarea eficientă

Uscatorul Laifen Swift SE Special este echipat cu un motor inovator fara perii cu o viteza de 105.000 RPM. Viteza aerului ajunge până la 21 m/s. Drept urmare, vă puteți bucura de părul perfect uscat în doar 3-8 minute. Soluția folosită vă va permite să economisiți timp prețios și să obțineți rezultatele dorite cu un efort minim.

Laifen/SE-PLUS-WHITE/8

Păr sănătos, frumos

Laifen are grijă de sănătatea părului dvs. Uscătorul de păr Swift SE Special generează până la 200 de milioane de ioni negativi care ajută la închiderea cuticulelor părului pentru un păr neted și strălucitor. Uită de problema părului încrețit și bucură-te de aspectul estetic al coafurii tale!

Laifen/SE-PLUS-WHITE/5

Mai multe niveluri de temperatură

Pregătește-te pentru o revoluție în îngrijirea părului și adaptează acțiunea uscătorului Laifen la nevoile tale. Modelul Swift SE Special oferă aer rece, aer cald la 50°C și aer cald la 80°C. O funcție de circulație vă va fi, de asemenea, la dispoziție, asigurând uscarea uniformă a părului și făcându-l mai ușor de coafat. O lumină de fundal LED colorată vă va informa despre nivelul de temperatură selectat.

Laifen/SE-PLUS-WHITE/1

De dragul siguranței

Un senzor încorporat monitorizează temperatura aerului în timp real de 50 de ori pe secundă, eliminând eficient riscul de arsuri sau supraîncălzirea uscătorului. În plus, dispozitivul este echipat cu un filtru de doar 0,2 mm grosime, care împiedică tragerea părului în el. Astfel, puteți să vă uscați părul fără a vă face griji pentru siguranța acestuia.

Laifen/SE-PLUS-WHITE/2

Comodități suplimentare

S-au depus toate eforturile pentru ca utilizarea dispozitivului Laifen să fie cât mai convenabilă pentru dvs. Uscătorul este extrem de ușor - greutatea sa este mai mică de 407 g. Drept urmare, vă puteți usca și coafa părul în mod liber, fără a experimenta dureri la încheietura mâinii. În plus, modelul Swift SE Special funcționează extrem de silențios și nu va deranja pe ceilalți membri ai gospodăriei. Așa că îl poți folosi în orice moment.

Laifen/SE-PLUS-WHITE/7

Durată lungă de viață

Laifen Swift SE Special este un uscător care vă va însoți mult timp. Durata sa de viață ajunge până la 1000 de ore, ceea ce se traduce în mulți ani de utilizare. Mizați pe soluții dovedite și dotați-vă cu un dispozitiv care vă va îngriji în mod fiabil părul!

Laifen/SE-PLUS-WHITE/9

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      SE Special White
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Putere
    • Trepte de viteza
      2
    • Ionizare
      Da
    • Nivele de temperatura
      3
    • Accesorii incluse
      Duza concentratorului
      Difuzor cu duză

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.