Luni - Vineri 9:00 - 18:00

ZWILLING "VITALITY" 5 piese

Cod:

66460-000-0


Cod intern: #588589

  • Distribuie pe:
1.024,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere "VITALITY" 5 piese de la ZWILLING

ZWILLING este unul dintre cele mai vechi Brand-uri din lume (fondat 1731) si lider mondial in domeniu, aducand peste 280 de ani de experienta in productia de Vase de Gatit si Cutite de Bucatarie de calitate germana PREMIUM.

Ca si in cazul Cutitelor de Bucatarie, Vasele de Gatit ZWILLING aduc o diferenta neta de clasa in dotarea unei bucatarii moderne.

Cratitele, oalele, tigaile ZWILLING se situeaza in topul preferintelor bucatarilor profesionisti si a cunoscatorilor din intreaga lume atat pentru calitatea de nivel PREMIUM, ca preconditie pentru obtinerea de preparate culinare deosebite, cat si pentru durabilitate, design, confort in utilizare si intretinere.

 

Setul contine:

-1 Cratita 24 cm cu capac, 6L

-1 Cratita 20cm cu capac, 3.5L

-1 Cratita 20cm cu capac, 3L

-1 Cratita 16cm cu capac, 2L

-1 Craticioara cu maner, 16cm, 1.5L

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.