Luni - Vineri 9:00 - 18:00

ZWILLING Set de oale din oțel inoxidabil argintiu 5 buc

Cod:

66870-005-0


Cod intern: #750477

  • Distribuie pe:
988,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni F024M


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Set de oale din oțel inoxidabil argintiu 5 buc de la ZWILLING

Gătit – bun venit la următorul nivel: seria ZWILLING Simplify reprezintă design și funcționalitate.

Setul de oale din 5 piese impresionează nu numai prin aspectul său excepțional, ci fiecare oală din set impresionează și prin proprietățile sale inovatoare. Setul de vase din 5 piese include o oală de stoc cu diametrul de 16, 20 și 24 cm, o oală de tocană cu diametrul de 20 cm și o cratiță cu diametrul de 16 cm.

Toate oalele, cu excepția cratiței mici, vin și cu un capac asortat. O sită cu două deschideri de dimensiuni diferite este integrată în învelișul gri din silicon, astfel încât lichidul să poată fi scurs fără o sită suplimentară.

Semnul X de pe capac indică poziția optimă a capacului pentru reducerea debitului de abur. Datorită suportului pentru capac integrat, capacul din sticlă cu funcție de turnare poate fi atașat de oală în timpul gătitului și nu mai trebuie să fie pus în opoziție incomod.

De asemenea, nu există niciun pericol din cauza mânerelor fierbinți cu setul de oale Simplify cu suport pentru capac pentru oală: mânerele din silicon sunt acoperite cu silicon moale la atingere - pentru o manevrare ușoară în timpul gătitului. Vasele de gătit din oțel inoxidabil 18/10 sunt realizate cu experiență la cea mai înaltă calitate, iar baza SIGMA Classic + sandwich asigură o distribuție optimă a căldurii.

Toate cele cinci oale se pot spăla în mașina de spălat vase și pot fi utilizate pe plitele cu inducție.

  • Baza sandwich SIGMA Classic+
  • Fabricat din oțel inoxidabil 18/10
  • Suport capac si sita integrata in capac
  • Mâner răcoros cu silicon moale la atingere
  • Pot fi spălat vase
  • Rezistent la cuptor până la 180°C
  • Semnul X de pe capac indică poziția optimă a capacului pentru reducerea debitului de abur.
  • Setul include: 1 oală de stoc (16 cm / 2 litri), 1 oală de stoc (20 cm / 3,5 litri), 1 oală de stoc (24 cm / 6 litri), 1 oală de tocană (20 cm / 3 litri), 1 cratiță (16 cm / 1,5 litri). )

ZWILLING SIMPLIFICAȚI

Gătitul - făcut mai ușor. Seria de vase de gătit Simplify impresionează prin funcții inovatoare pentru mai mult confort la gătit. Suportul pentru capac de oală vă permite să țineți capacul de sticlă în timpul gătirii, astfel încât blatul să rămână curat. Sita integrată în învelișul din silicon al capacului asigură că lichidele pot fi scurse cu ușurință. Designul extravagant din oțel inoxidabil 18/10 mat și silicon gri la atingere face ca oalele să atragă privirile estetice.

PUR ȘI SIMPLU PRACTIC

Capacul poate fi atașat cu ușurință de oală în timpul gătitului - păstrând blatul uscat și curat.

SITA INTEGRATA

Capacul din silicon al capacului este echipat cu o sita pentru scurgerea lichidelor.

SILICON MOALE LA ATINGERE

Carcasă cu sită și mânere acoperite – siliconul moale la atingere oferă funcționalitate suplimentară.

ZWILLING

 

ZWILLING – DE LA BLADE CITY SOLINGEN ÎN LUME

ZWILLING produce tacâmuri și produse de bucătărie în Solingen, locul unde se află renumitul producător de săbii, cuțite și foarfece, din 1731. Astăzi, ZWILLING este unul dintre cele mai cunoscute mărci din lume și știe cum să inspire profesioniștii și amatorii. bucătari deopotrivă. Funcții inovatoare, design perfect și cea mai înaltă calitate caracterizează toate produsele pentru bucătărie și masă. Inspiră-te și descoperă lumea ZWILLING!


 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Facilitati
      Rezistent la cuptor până la 180°C
    • Tehnologie
      Baza sandwich SIGMA Classic+
    • Culoare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.