Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ventilator Concept VS5130 50W Black

Cod:

VS5130


Cod intern: #649695

  • Distribuie pe:
609,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Ventilator VS5130 50W Black de la Concept

Moc [W]: 50 | Ilość prędkości pracy: 3 | Rodzaj: kolumnowy | Kolor: czarny Colour: black Control: electronic Case material: plastic Power source type: network Noise level: 53.000 Width: 24.000 Depth: 24.000 Weight: 2.700



Descriere

 

Ventilator turn Concept VS5130, Putere 50 W, 3 trepte de viteza, Display LED, Timer, Telecomanda, H 101 cm, Antracit

   
   

Design modern si operare sigura

Ventilatorul Concept VS5130 va aduce un aer rece placut in zilele toride de vara. Se remarca prin designul sau elegant datorita caruia se potriveste in orice casa. Marele avantaj este designul fara lama care elimina riscul de ranire. Ventilatorul este echipat cu o baza stabila ce ofera siguranta maxima in timpul functionarii si previne rasturnarea accidentala. Cu o putere de intrare de numai 50 W, este unul dintre cele mai economice aparate.

 
   
Ventilatorul ofera 3 niveluri de flux de aer si o functie de oscilatie care incepe o rotatie lina pentru o mai buna circulatie a aerului in camera. Exista, de asemenea, un cronometru cu o setare de pana la 15 ore, pe care il veti aprecia, de exemplu, seara in timp ce adormiti. Dupa ce a trecut timpul selectat, ventilatorul se opreste automat.  
   

Moduri de operare

Ventilatorul are 3 moduri de functionare pe care le puteti controla cu telecomanda. Dupa pornire, functioneaza in modul de baza, ce raceste constant la intensitatea setata. In modul sleep, ventilatorul reduce treptat intensitatea fluxului de aer la cel mai scazut nivel dupa 30 de minute pentru somnul tau linistit. Briza naturala modifica viteza fluxului de aer, simuland astfel fluxul de aer in natura.

 
   

Operatie intuitiva

Puteti controla in mod convenabil ventilatorul folosind panoul de pe corpul aparatului sau telecomanda. Fiecare functie are propriul buton, astfel incat functionarea este foarte usoara si intuitiva. Pur si simplu selectati debitul de aer, rotatia, temporizatorul sau modul de functionare utilizand telecomanda. Puteti verifica valorile setate pe afisajul LED.

 

 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Trepte de viteza
      3
    • Nivel zgomot
      <53 dB
    • Functii
      Afisaj LED
      Timer
      Oscilatie
      Touchscreen
      Sleep mode
      Telecomanda
    • Culoare
    • Altele
      Inaltime 101 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.