Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ventilator Sencor cu coloană SFT 3800BK Negru

Cod:

SFT 3800BK


Cod intern: #2449990

  • Distribuie pe:
275,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Ventilator cu coloană SFT 3800BK Negru de la Sencor

Size: 38 / 96 cm3 Operating Speeds: Low / Medium / High4 Modes: Normal / Natural / Sleep / Falling AsleepHorizontal OscillationTouch Panel ControlRemote Control12h TimerMax. Air Flow: 34.95 m3/minMax. Air Flow Rate: 2.55 m/sMax. Noise Level: 54.4 dB(A)Sound level (Low / Medium / High): 43.3 / 48.3 / 53.2 dB(A)Power Cord Lenght: 1.5 mCable Hook for Hanging the Power CordAC Motor with Copper WindingPower: 45 W



Ventilatorul de coloană silențios Sencor SFT 3800BK nu va fi doar un companion în zilele fierbinți de vară. Designul discret al ventilatorului vă va impresiona prin silențiozitatea și designul său de economisire a spațiului. Nivelul maxim de zgomot este de 55 dB, astfel încât nu va deranja utilizatorii în timpul zilei sau chiar și pe timp de noapte. Există, de asemenea, un panou de control cu o singură atingere în partea superioară. Ventilatorul are 3 setări de viteză și 4 moduri de funcționare diferite. Un mare avantaj este variabilitatea setărilor ventilatorului. Acesta oferă oscilație orizontală, astfel încât să puteți regla complet fluxul de aer în funcție de nevoile dvs. de aer.Acest ventilator cu coloană are 3 setări de viteză a fluxului de aer - redusă, medie și ridicată. Viteza poate fi reglată de pe panoul tactil. Ventilatorul cu coloană este alimentat de un motor silențios de 45 W. Datorită calității sale ridicate, unitatea poate servi nevoilor dvs. pentru o perioadă lungă de timp. Datorită telecomenzii incluse în pachet, nu trebuie să vă ridicați de pe canapea pentru a face ajustări. De asemenea, puteți economisi timp și energie cu ajutorul funcției de temporizare.design curat și modernAcest ventilator are un design elegant și curat. Prin utilizarea unui material negru lucios și mat, Sencor a obținut un aspect atemporal care se va potrivi în orice spațiu. Ventilatorul are un mâner pentru o prindere ușoară și o mutare ușoară atunci când este nevoie. Baza sa stabilă îl face să fie sigur de utilizat. Unitatea măsoară 38" sau 96 cm înălțime. . Siguranța pe primul loc . Sencor nu subestimează niciodată caracteristicile de protecție ale aparatelor sale, iar acest lucru este valabil și pentru ventilatoare. Elicele rotative sunt protejate de un capac puternic și stabil și sunt echipate cu protecție împotriva supraîncălzirii pentru o durată de funcționare mai lungă. Baza solidă asigură o stabilitate maximă chiar și la cele mai intense viteze.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Trepte de viteza
      3
    • Diametru elice
      38 cm
    • Nivel zgomot
      54.4 dba
    • Functii
      Rotire orizontală
      Cronometru de 12 ore
    • Culoare
    • Greutate
      2.5 kg
    • Forma baza
    • Altele
      Panou de control tactil

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.