Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Videoproiector Philips Screeneo U4, 400 ANSI, 370:1, USB, HDMI, Bluetooth, Negru

Cod:

SCN350/INT


Cod intern: #2509756

  • Distribuie pe:
6.640,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Videoproiector Screeneo U4, 400 ANSI, 370:1, USB, HDMI, Bluetooth, Negru de la Philips

Spaţiu mic. Imagine uriaşă!

  • Distanţă ultrascurtă, ecran de 80”
  • Experienţă Full HD veritabilă
  • Asociază 2 căşti Bluetooth
  • Ultracompact
Optimizează-ţi spaţiul

Optimizează-ţi spaţiul

Beneficiază de o experienţă cu adevărat cinematografică acasă. Datorită tehnologiei cu distanţă de proiecţie ultrascurtă, acest proiector Full HD oferă un ecran uriaş de 80” atunci când este amplasat la doar 12 inchi de perete sau de suprafaţa de proiecţie. Aşază Screeneo U4 pe o masă, un raft TV sau un dulap din dormitor pentru a te bucura mai mult ca niciodată de emisiunile TV, sporturile şi jocurile preferate! Amplasează-l la doar câţiva centimetri distanţă pentru a viziona sau mută-l mai în spate pentru o imagine şi mai mare.

True Full HD, HDR 10

True Full HD, HDR 10

Vizionează filme şi multe altele cu o imagine clară de înaltă definiţie True Full HD 1080p, plină de detalii fine care se pot pierde la rezoluţii mai mici. Imaginea rămâne fidelă, iar textul este extrem de clar atunci când este afişat la o distanţă de până la 80” sau mai mult. Tehnologia cinematografică Texas Instrument DLP oferă imagini vii, contrast profund şi o imagine luminoasă în orice condiţii. Te îngrijorează lampa? Nu este cazul! Sursa de lumină LED puternică afişează culori vii, bogate şi durează până la 30.000 de ore. În plus, consumul de energie este mult mai mic decât al unui proiector obişnuit cu lampă.

Imagine personalizată

Imagine personalizată

Acordul nostru atinge o acoperire a culorilor de 108 % raportat la standardul HDTV Rec.709, asigurând o performanţă incredibilă a imaginii, care oferă imagini clare şi bine definite. Dispunând de procesor AMlogic T972, culorile HDR10 rămân fidele, cu o claritate full high definition excepţională pentru text. Corecţia automată a distorsiunilor trapezoidale, focalizarea automată şi corecţia în 4 colţuri ajută, de asemenea, la eliminarea imaginilor deformate şi distorsionate pentru o imagine perfect proporţionată, chiar dacă dispozitivul nu este amplasat în centrul peretelui. Sistemul TOF oferă utilizatorilor o imagine optimă practic din orice unghi şi elimină multe dintre dificultăţile unei configurări optime.

Design compact de excepţie

Design compact de excepţie

Simplitatea, modernitatea şi designul compact sunt inspirate din ambianţa luxoasă şi fără egal din locuinţa ta. Finisajul mat închis la culoare îmbină aluminiul şi ABS.

Conectează, vizionează şi redă

Conectează, vizionează şi redă

Foloseşte cele 2 intrări HDMI 2.0 şi intrarea USB A pentru a-ţi conecta toate dispozitivele. Conectează-ţi consolele de jocuri, Apple TV sau receptoarele de satelit la porturile HDMI la fel ca un televizor. Datorită portului de alimentare USB A, nu ai nevoie nici măcar de un adaptor suplimentar pentru stickul Amazon Fire: conectează-l la porturile HDMI şi USB pentru comoditate.

DSP

DSP

Procesarea digitală a semnalului îmbunătăţeşte toate frecvenţele de sunet, ajutându-te să te laşi complet captivat de conţinutul TV preferat.

Bluetooth dublu

Bluetooth dublu

Cu funcţia audio Dual Bluetooth îţi poţi asculta conţinutul media audio pe două dispozitive Bluetooth diferite (boxe sau căşti) în acelaşi timp. Astfel, nu numai că poţi utiliza două perechi de căşti la un moment dat, dar poţi controla independent volumul fiecărei perechi! În plus, poţi viziona filme fără a deranja pe nimeni şi îţi poţi regla volumul în căşti dacă vizionezi cu altcineva. Eşti în dormitor sau vrei sunet mai bun? Conectează Screeneo U4 la 2 perechi de boxe pentru o experienţă audio îmbunătăţită.

Sunet puternic, captivant

Sunet puternic, captivant

Designul de 2 x 15 waţi cu un sistem de sunet pe 2.1 canale oferă sunet surround şi amplificare a basului pentru o experienţă incredibilă a filmelor şi muzicii.

Tehnologie TI DLP

Tehnologie TI DLP

Tehnologia DLP de la Texas Instruments, utilizată în 9 din 10 cinematografe din întreaga lume, oferă imagini vii, contrast profund şi o imagine luminoasă în orice condiţii.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      SCN350/INT
  • Specificatii tehnice
    • Luminozitate
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
    • Durata de viata lampa
      30.000 ore
    • Format imagine
      4:3
      16:9
    • Conectori
      HDMI x2
      USB 2.0 x1
      Bluetooth 5.0
      Ieşire audio analogică
    • Putere difuzoare
      2x 15 W
    • Nivel zgomot
      29 dBA
    • Dimensiuni
      123 x 81 x 223 mm
    • Greutate
      1.7 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.