Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Alphacool ServerRack ES 4U - 19" Watercooling ready

Cod:

50167


Cod intern: #2163997

  • Distribuie pe:
1.704,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere ServerRack ES 4U - 19" Watercooling ready de la Alphacool

Informații despre produs

Alphacool ES 4U ServerRack a fost optimizat special pentru a găzdui seturi de răcire cu apă, care pot disipa până la 2400 W de căldură reziduală în acest caz. Carcasa nu oferă doar un cadru de montare pentru maximum un radiator din cupru solid de 3x120 mm din seria Alphacool NexXxoS. Ventilatoarele Alphacool ES de 120 mm disponibile opțional cu control PWM asigură performanțe optime de răcire.

Unități
Rack-ul de server 4U oferă opțiuni de montare pentru șase unități de 5,25 inchi pe partea stângă și dreaptă a părții frontale. Șase locații de montare pentru unitățile de 2,5" sunt situate în zona superioară din față. Trei unități de 3,5" pot fi montate în mijloc sau un rezervor cu pompă.

placa de baza
Toate opțiunile obișnuite de înșurubare în formatul clasic ATX sunt disponibile pentru montarea unei plăci de bază SSI-EBB. Aceasta include toate găurile de montare pentru Mini-ITX la EE-ATX.
Carcasa oferă spațiu pentru până la opt carduri PCIe.  

Răcire cu apă pentru căldură reziduală de 2400 W
Cu o răcire cu apă corespunzătoare, până la 2400 W de căldură reziduală pot fi disipate în acest caz. Alphacool oferă seturi speciale de răcire cu apă în acest scop, care pot fi configurate individual și livrate clientului pre-umplute. Cadrul de montare pentru radiator și ventilatoare poate fi mutat în carcasă pentru a se adapta oricărei configurații.

Atenție: Carcasa vine fără panou I/O. Alphacool oferă un set separat de panouri I/O și cablaj de cablu sub numărul articolului 25054.

Specificatii tehnice


  • General
    • Functii
      Grosimea materialului 1,2 mm
    • Dimensiuni
      736,95 x 478,50 x 177,8 mm
    • Greutate
      17,22 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.