Luni - Vineri 9:00 - 18:00

aqua computer airplex radical 2/420mm - Aluminium

Cod:

33709


Cod intern: #726663

  • Distribuie pe:
507,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere aqua computer airplex radical 2/420mm - Aluminium de la aqua computer

Radiator airplex radical 2 / 420mm - aluminiu

Pentru o instalare perfectă a ventilatorului, computerul acvatic a venit cu un nou sistem cu manșoane filetate de înaltă calitate din alamă nichelată. Acest sistem protejat prin brevet este proiectat în așa fel încât piulițele să iasă în găurile din ventilator, ceea ce înseamnă că acestea cad practic în poziția corectă de la sine. Oricine a instalat vreodată ventilatoare pe un radiator va aprecia acest lucru! Sistemul are, de asemenea, avantajul că filetul este prelungit și șurubul este mai departe de lamele, astfel încât riscul ca șurubul să fie înșurubat prea mult este mult redus.Dacă radiatorul este instalat fără ventilator, manșoanele pot fi, de asemenea, rotite cu 180 de grade, astfel încât schimbătorul de căldură să poată fi atașat la un capac de carcasă fără gol, de exemplu. În cazul în care un fir este deteriorat, manșonul defect poate fi pur și simplu schimbat cu unul nou. Urechile mici de blocare sunt, de asemenea, integrate în ghidajele manșoanelor, astfel încât manșoanele să se blocheze în siguranță în poziția finală a cadrului. Acesta este fabricat din oțel inoxidabil și, ca accent de culoare, placa de acoperire din spate este realizată din oțel inoxidabil cromat închis.

Specificatii tehnice


  • General
    • Tip
    • Functii
      Ventilatoare compatibile: 3x 140 mm pe o parte (filet M3) Sunt disponibile opțional inserții de filet suplimentare pentru echiparea pe ambele părți Rânduri de tuburi: 2 Fir: 2x G1 / 4 inci
    • Dimensiuni
      460 x 140 x 40 mm
    • Greutate
      1600 gr
    • Altele
      Material: cupru (țevi), aluminiu (aripioare), oțel inoxidabil (cadru), Delrin (terminal de conectare)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.