Luni - Vineri 9:00 - 18:00

aqua computer Senzor digital de temperatură Calitemp filet interior/exterior G1/4 pentru aquaero 5/6

Cod:

53257


Cod intern: #816910

  • Distribuie pe:
103,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Senzor digital de temperatură Calitemp filet interior/exterior G1/4 pentru aquaero 5/6 de la aqua computer

  • Monitorizarea cât mai precisă a temperaturii lichidului de răcire într-un sistem de răcire cu apă este esențială. Doar astfel vă asigurați că componentele sensibile precum CPU, convertorul de tensiune, placa grafică, memoria M.2 sau RAM nu se supraîncălzi și, prin urmare, funcționează optim și asigură, de asemenea, o durată lungă de viață.

    Cu senzorul digital de temperatură Calitemp de la aqua computer , temperatura poate fi citită cu o precizie excelentă. Instalarea Calitemp este deosebit de ușoară: este găzduit într-un filet G1/4 inch din alamă nichelată, care la rândul său poate fi instalat pe un radiator sau un cooler CPU, de exemplu.

    Datele pot fi despreController aquaero 5 sau aquaero 6 sau apoi citiți prin intermediul software-ului aquatune. Alternativ, Calitemp poate fi, de asemenea, conectat la controler prin intermediul hub-ului aquabus X4 .

    Detalii tehnice:
    • Dimensiuni: 16 mm (H)
    • Material: alama nichelata
    • Conexiune:
      G1/4 (răcire cu apă)
      aquabus cu 4 pini (senzor)
    • Conținutul livrării: cablu de conectare pentru
      senzor Calitemp aquabus

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.