Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Coolgate XFlow Radiator G2 - 360mm

Cod:

CG360G2X


Cod intern: #726651

  • Distribuie pe:
429,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Coolgate XFlow Radiator G2 - 360mm de la Coolgate

Radiator XFlow G2 - 360mm

Puterea de răcire, care se manifestă și prin înălțimea totală de 6,5 cm, este încă combinată de Coolgate cu posibilitatea de funcționare foarte silențioasă, deoarece densitatea lamelară la modelele G2 este de numai 10 FPI, ceea ce înseamnă că, chiar și cu rotație lentă, silențioasă - Aplicați suficientă presiune statică ventilatorului pentru a pătrunde în radiator. Ventilatoarele pot fi montate opțional pe una sau ambele părți - cu versiunea triplă oferită aici, pot fi utilizate până la șase piese în format de 120 mm. Pentru ca niciunul dintre tuburi să nu poată fi deteriorat accidental la fixarea ventilatoarelor, tuburile nu sunt amplasate direct sub orificiile UNC-6-32. Radiatorul G2 de la Coolgate are număr de aripioare incredibil de scăzute pe inch, făcându-l perfect pentru viteză redusă ventilatoare de presiune statică.

Specificatii tehnice


  • General
    • Tip
    • Functii
      Ventilatoare compatibile: 3x 120 mm pe ambele părți Densitatea lamelelor: 10 FPI Presiune testată până la: 1,5 bar Fir: 2x G1 / 4 inci
    • Dimensiuni
      120 x 65 x 380 mm
    • Greutate
      1500 gr
    • Altele
      Livrare: 12x șuruburi lungi UNC 6-32 12x șuruburi scurte UNC 6-32 3x cadru de decuplare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.