Luni - Vineri 9:00 - 18:00

EK Water Blocks EK-Quantum Surface P360M, Ventilatoare de 120mm, Negru

Cod:

3831109892060


Cod intern: #2512639

  • Distribuie pe:
634,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere EK-Quantum Surface P360M, Ventilatoare de 120mm, Negru de la EK Water Blocks

Descriere

Radiator performant, editie complet neagra, grosime medie, calitate premium, compatibil cu ventilatoare de 120mm (3x 120mm), carcasa din aluminiu extrudat anodizat si otel inoxidabil, compartimente din alama H62, lamele din cupru de inalta puritate cu densitate de 18 FPI, 16 tuburi din cupru cu grosime de 2mm, radiator testat la presiune pana la 1 bar, dimensiuni radiator 405 x 130 x 44 mm (LxWxH), greutate 1.6kg, include accesoriile necesare pentru montare

Detalii

Cu o grosime de 44 mm, radiatoarele EK-Quantum Surface Seria P sunt alegerea ideala pentru performanta si silentiozitate, cu toate tipurile de ventilatoare. Radiatoarele EK-Quantum Surface Black Edition sunt echipate cu doua porturi de conectare G1/4. Un total de 16 tuburi de cupru cu latimea de 2 mm amplasate pe toata lungimea radiatorului asigura un flux optim de lichid de racire, fara a pune un stres suplimentar asupra circuitului de racire. Lamele de cupru de înalta calitate, cu densitate de 18 FPI, asigura cel mai bun echilibru intre transferul termic si rezistenta aerului pentru performante optime chiar si la functionarea ventilatorului la o viteza mai mica. Pentru marirea performantei de racire, se poate folosi cu succes o configuratie Push/Pull.

Radiatoarele premium EK-Quantum Surface sunt construite pe ani de dezvoltare si cercetare de piata pentru a oferi cel mai bun produs pe care piata il cere in toate modurile posibile. Finisajul materialelor, rigiditatea mecanica si performanta au fost toate aduse la un alt nivel. La fel ca toate celelalte produse Quantum Line, noile radiatoare Surface de la EK aduc numeroase imbunatatiri ale performantei, inclusiv cele privind performanta termica datorita fluxului de lichid de racire si a fluxului de aer.

Cu suruburile incluse in pachet, acest radiator este compatibil cu ventilatoare de 120 mm care au o grosime standard de 25 mm. EK recomanda utilizarea ventilatoarelor EK sau altele similare cu rame inchise. Forma patrata clasica, dar eficienta a ramei ventilatorului ofera performante optime fie in regimul de tragere a aerului (aspirare), fie in regim de impingere (presiune), fara pierderi hidraulice, asigurand astfel capacitatea optima de racire a radiatoarelor dumneavoastra de racire cu lichid.

Capacele exterioare groase din aluminiu extrudat, cu finisaj negru stealth, confera radiatorului un aspect si o senzatie premium. Acestea acopera interiorul si unesc placile laterale fixate la presa, creand o structura rigida, care este placuta de manevrat. Partile laterale din otel inoxidabil sunt acoperite cu o vopsea neagra semi-mata durabila, in timp ce aripioarele in sine au un strat special negru mat cu un coeficient ridicat de conductivitate termica.

Nou si imbunatatit
Radiatorul din seria EK-Quantum Surface P maximizeaza performanta prin utilizarea unui nou miez de radiator. Cand se compara performanta, radiatorul Surface P are performante cu pana la 10% mai bune decat predecesorul sau, CoolStream PE, datorita structurii sale imbunatatite si miezului optimizat.

360mm Black Edition - Aspect Discret Complet Negru
Fiecare parte a radiatorului este complet neagra - rama, capace, porturi, lamele, si chiar si suruburile. Editia complet neagra a radiatorului EK Quantum Surface P360 ofera o calitate exceptionala a constructiei, capabilitati avansate de racire cu lichid si un proces de instalare usor de utilizat. Cu materialele sale de ultima generatie si ingineria de precizie, acest radiator va oferi performanta si fiabilitate de lunga durata chiar si pentru cei mai pretentiosi utilizatori de computere. In plus, aspectul elegant si minimalist este perfect pentru cei care doresc o solutie de racire lichida de inalta performanta, fara a sacrifica stilul. Este ideal pentru trei sau sase ventilatoare de 120 mm, in functie de alegerea utilizatorului de a folosi sau nu o configuratie push-pull.

Suruburi M4 – standardizate, usor de gasit
Sunt incluse suruburi cu cap rotund M4, negre, rezistente la uzura, pentru o utilizare usoara. in scenariile generale de utilizare, EK sugereaza cu tarie folosirea numai a suruburilor incluse pentru a evita deteriorarea radiatorului in sine. Cu toate acestea, compatibilitatea cu suruburi M4 permite utilizatorilor sa foloseasca suruburi mai lungi daca este necesar. Sistemul de racire intern este proiectat in asa fel incat sa fie protejat de folosirea accidentala a unor suruburi de fixare mai lungi, deoarece acestea vor afecta doar lamele, fara distrugerea canalelor de racire prin care circula lichidul.

Dezasamblare usoara pentru vopsire si modificare  - DIY Modding Dream
Gama EK-Quantum Surface a fost proiectata si executata ca o gama de produse modulara, mai degraba decat radiatoare cu dimensiuni individuale. Un astfel de design realizeaza o potrivire impecabila si o continuitate in aspect, facand in acelasi timp procesul de dezasamblare foarte usor si simplu. Suportul oferit comunitatii de modding DIY este un lucru pe care EK l-a sustinut intotdeauna, asa ca pictarea si modificarea radiatorului Surface va fi usor de realizat.

Prietenos cu circuitul de racire – ​​Nu va mai faceti griji pentru pompa
Designul structurii interioare a radiatoarelor asigura o functionare optima in conditii de debit scazut, ceea ce duce la reducerea stresului inutil asupra restului buclei de racire. Aceasta inseamna ca veti putea adauga mai multe radiatoare la circuitul dumneavoastra de racire folosind doar o singura pompa (D5 sau DDC). Radiatoarele sunt, de asemenea, prietenoase cu fluxul de aer si au restrictii reduse, permitand functionarea cu viteza mai mica a ventilatorului pentru a obtine aceeasi performanta. Restrictia scazuta a fluxului de aer mentine carcasa bine ventilata si permite altor radiatoare din carcasa sa respire corect.

Compatibil EK-Matrix7 – Pentru cele mai drepte si eficiente portiuni de tub
Deoarece orice bucla personalizata de racire cu lichid este construita din mai multe produse EK, cea mai valoroasa distinctie in ceea ce priveste performanta, estetica si usurinta de utilizare provine din suma tuturor pieselor. Pentru a rezolva acest lucru, EK a initiat Matrix7, un sistem care standardizeaza dimensiunile si pozitionarea produselor, precum si amplasarea porturilor. Procedand astfel, realizarea ansamblului buclei de racire cu lichid este mai intuitiva si mai curata datorita tuburilor paralele mai usor de realizat decat oricand.

Toate radiatoarele EK-Quantum Surface sunt compatibile cu EK-Matrix7
, ceea ce inseamna ca se integreaza fara efort cu Reflection², a doua generatie de placi de distributie Quantum. Acest lucru permite utilizatorului sa schimbe si sa actualizeze cu usurinta radiatoarele Quantum Surface din seria S, P si X din carcasa (cu conditia ca respectiva carcasa sa accepte radiatoare mai groase in aceeasi pozitie), precim si o mai simpla asigurare a mentenantei acestora.

Specificatii tehnice


  • General
    • Tip
    • Dimensiuni
      405 x 130 x 44 mm
    • Greutate
      1.6 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.